MARBELLA MORNINGS

Morning in our new house – sunrise, fire and tea <3

God morgon hjärtan! Den här gången från fåtöljen framför brasan med en kopp te. :-) Mysmorgon! Vi har ju inte så mycket möbler ännu men en soffa och fåtölj (som vi inte vet om vi ska ha på den här våningen ännu), vi har en öppen spis också som vi alltid använder massor på vintern. Det gjorde vi i det gamla huset också och jag älskar det! :-) Internet verkar inte vilja funka ännu, eller vi kommer inte in med koden som vi valde så försöker lösa det just nu haha! Planen för dagen är att förhoppningsvis få hit våra sängar, vi har beställt sängar från Jensen som väntar på oss i deras butik. Ska bli härligt med en riktig säng och inte en madrass på golvet, haha! ;-) Det är så mysigt att vakna upp här iallafall, det ser ut att bli fint väder idag så jag ska njuta av solen. PUSS <3

//Good morning loves! This time for the chair right by the fireplace with a cup of tea. :-) Cozy morning! We don’t have lots of furniture yet but a couch and a chair (that we don’t know if we will have on this floor yet), we have a fireplace as well that we always use during winter. We did that in the old house too, and I love it! :-) Internet doesn’t want to work yet, or we can’t get in with the code we chose so I’m trying to solve that now haha! The plan for the day is hopefully getting our beds here, we ordered beds from Jensen and they’re waiting for us in their store. It will be nice to sleep in a real bed and not a mattress on the floor, haha! ;-) It’s so nice to wake up here anyhow, it looks like the weather will be good today so I’m gonna enjoy the sun. HUGS <3

22 reaktioner på “MARBELLA MORNINGS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.