Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:39 | January 12, 2018

MARBELLA MORNINGS

Morning in our new house – sunrise, fire and tea <3

God morgon hjärtan! Den här gången från fåtöljen framför brasan med en kopp te. :-) Mysmorgon! Vi har ju inte så mycket möbler ännu men en soffa och fåtölj (som vi inte vet om vi ska ha på den här våningen ännu), vi har en öppen spis också som vi alltid använder massor på vintern. Det gjorde vi i det gamla huset också och jag älskar det! :-) Internet verkar inte vilja funka ännu, eller vi kommer inte in med koden som vi valde så försöker lösa det just nu haha! Planen för dagen är att förhoppningsvis få hit våra sängar, vi har beställt sängar från Jensen som väntar på oss i deras butik. Ska bli härligt med en riktig säng och inte en madrass på golvet, haha! ;-) Det är så mysigt att vakna upp här iallafall, det ser ut att bli fint väder idag så jag ska njuta av solen. PUSS <3

//Good morning loves! This time for the chair right by the fireplace with a cup of tea. :-) Cozy morning! We don’t have lots of furniture yet but a couch and a chair (that we don’t know if we will have on this floor yet), we have a fireplace as well that we always use during winter. We did that in the old house too, and I love it! :-) Internet doesn’t want to work yet, or we can’t get in with the code we chose so I’m trying to solve that now haha! The plan for the day is hopefully getting our beds here, we ordered beds from Jensen and they’re waiting for us in their store. It will be nice to sleep in a real bed and not a mattress on the floor, haha! ;-) It’s so nice to wake up here anyhow, it looks like the weather will be good today so I’m gonna enjoy the sun. HUGS <3


22 kommentarer22 kommentarer om “MARBELLA MORNINGS”

  Good morning Janni ? the fireplace looks so nice and comfortable, enjoy it!! I also have a problem with the password for the wifi so I see what you mean. We are waiting for a vlog showing us the inside house.

  Reply

  Åh så mysigt! Och vad roligt att få inreda ett helt hus från scratch :)

  Reply

  The place looks so cozy! Must be a good feeling in your new home <3
  Have a beautiful weekend! Best wishes ?

  Reply

  Galeeet, den där himlen ser ju nästan photoshopad ut! Magisk färg <3

  Reply

  The second pic is really nice! Looking forward to find out if you install a fireman pole in the stairs :)

  Reply

  Already love the look of the sitting area! The floor looks so nice with the iron/silver of the couch. Looking forward seeing the rest of the house when it’s finished.

  Reply

  Jättemysigt, och så snygga soffbord! Like a lot! :-)

  Reply

  Hej Janni! Tack för en jätte fin blogg! Du som älskar Formentera, och som varit där ett antal gånger, vilken del av Formentera rekommenderar du att man bor på? Jag och min kille funderar på att åka dit i sommar men vet inte vart på ön vi ska bo, hehe. Alla de magiska bilderna du tagit, var på ön är det? Tusen tack för hjälpen :) Kram

  Reply

  Hmm, så svårt haha! Vi brukar ju alltid bo på båten så åker runt överallt… :-/ Men allt är supernice, kan liksom inte säga mitt favoritställe då jag älskar allt haha! Kram!

  Reply

  Jaha, okej men då får vi boka så blir det säkert jätte bra hur som :) Tack för snabbt svar!

  Reply

  Janni ! What an amazing environment. Would love to spend some time in such a cool atmosphere.
  Hope you´re having an amazing day.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här