RED

Michael Kors glasses/ LXLS jacket (here!)/ Na-Kd shirt (here!) and shoes (here!) – adlinks/ Storets jeans/ Valentino bag

Hej babes! Här kommer dagens outfit, rött och rött. :-) Första gången jag har på mig vanliga kläder på ett tag, annat än träningsbyxor och en stor tjocktröja haha! Det blir så när man bara fixar hemma gissar jag. Jag har letat efter en röd biker-jacka så länge, och när jag såg den här var jag tvungen… Jag har en liknande jacka i svart från samma märke som är säkert 4 år gammal och det är helt klart min favorit, så det fick bli en till därifrån. :-) Vi har fixat i huset idag igen, vi åkte även till lite butiker för att kolla. Jag ville köpa bestick på Zara Home och hittade mina favoriter, men tyvärr hade dom bara 4 gafflar av det setet jag ville ha och dom var slutsålda överallt. Jag får leta vidare helt enkelt! :-) Nu blir det te framför brasan och några vänner-avsnitt, mys! PUSS, ha en fin kväll <3

//Hey babes! Here’s today’s outfit, red and red. :-) First time I’m wearing regular clothes in a while, other than workout leggings and a big hoodie haha! That’s how it is when you’re just organizing at home I guess. I’ve been looking for a red biker jacket for so long, and when I saw this one I just had to… I have a similar one but in black from the same brand that I bought probably 4 years ago and it’s my all time favorite, so I ended up with one more from the same brand. :-) We’ve been organizing in the house today again, we also went to some stores to check them out. I wanted to buy cutlery’s at Zara Home and found my favorites, but they only had 4 forks from the set I wanted and they were sold out everywhere. I just have to keep on looking! :-) Now I’m gonna have a cup of tea in front of the fire place and a few episodes of Friends, cozy! HUGS, have a great night <3

13 reaktioner på “RED”

 • Emma says:

  Ska du göra en 2017 recap. Det lär ju ha varigt väldigt bra eftersom du blev förlovad. Men 2018 kommer nog bli bomb bra sku jag säga!! Och hur är det med nya vloggar, din YT har stått still ett tag nu? Och sist men inte minst, har ni börjat tänka på eran bröllop nu lite mera eller? Ifall kan du uppdatera oss också?

 • Emma says:

  En sista grej, hur är det med plotten som Jon köpte i Lombok? Ska de bli något av de, är du överhuvudtaget “inblandad” i det? Och nu tänker ni väll åka på honeymoon?

 • Maria says:

  Hej! Får jag fråga hur jackan är i storleken? Är väldigt small över axlarna och har svårt att hitta jackor som passar. Tacksam för svar!

 • Nicolay says:

  Hey Janni! I’m flying inn to Oslo to see the Snowtour start and I’m really excited. We haven’t had many updates about info, like are you going to come?

 • Hej Janni,
  Jag har en fråga angående wordpress som jag skulle bli så glad om du kunde hjälpa mig med.

  Jag undrar om du använder någon speciell plugin eller mall för att få dina bilder i den uppsättningen som i detta inlägget? För “post” i wordpress är ju som ett Worddokument. Jag har problem med storleken på bilderna då hela posten ändras när jag väl postar den.

  Har du haft något liknande problem med detta, jag vet verkligen inte vad jag ska göra med problemet. Hur gör du när du gör poster?
  Evigt tacksam för svar.
  KRAM från Skåne

 • Vivien says:

  Wow Janni! You are such an inspiration for me! Regarding style, but also our attitude and just how hard working you are. I love watching your and Jon´s VLOGs you guys do a hell of an amazing job, keep up the good work! In love with this outfit of yours too, good luck with the house ;)
  Love, Vivien

 • Mireia says:

  Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Viktorija says:

  LOVE this look! ??

 • Anonym says:

  The blog post where you show your day through your phone, where is the backpack from? The black one with the banana tree? <3 I'm absolutely dying to know, been searching the perfect one for years now! Hugs xxx

 • Liena Snow says:

  Looks amazing the jacket suits you so well!
  Can’t wait to see how you will decorate, your new home is incredible!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

 • sara says:

  red touches everywhere…wow chic

  http://7-sevendays.blogspot.it/

Leave a Reply

Your email address will not be published.