FAV LUNCH SPOT

Lunch at Delish today <3

Hej babes! Den här dagen sprang iväg… Vi hade tandläkartid imorse i Fuengirola som ligger en bit bort, jag har gått till tandläkaren här i säkert 5-6 år och det är svenska tandläkare. Dom är så härliga och duktiga! Fun fact – jag älskar att gå till tandläkaren haha! Alla jag känner tycker jag är knäpp när jag säger det, men jag tycker på riktigt att det är skönt. Någon som håller med mig eller är jag konstig? Vi blev rena och kollade, inga hål eller något sånt vilket var skönt. Vi åkte sen och lunchade på favoriten – Delish. Jag har säkert skrivit om stället hundra gånger, men man pekar på vad man vill ha och hur mycket så betalar man för vikten av maten. Lätt att äta hälsosamt och det är väldigt gott! :-) Vi hade med oss lilla Thor också, oj vad jag vill ha en liten hund… Dom ger så mycket glädje och är så mysiga! Nu ska jag jobba lite och sen kanske ni kan gissa vad jag ska göra? Husfix, haha! PUSS <3

//Hey babes! This day flew by… We had a dentist appointment this morning in Fuengirola which is a bit further away, I’ve been going to the dentist here for probably 5-6 years and they are swedish. They are so nice and really good! Fun fact – I love going to the dentist haha! Everyone I know thinks I’m crazy when I say that, but I actually think it’s nice. Anyone agrees with me or am I weird? We got clean and checked, no holes or anything like it which was nice. After that we went for lunch at my favorite – Delish. I’ve probably told you guys about it a hundred times, but you point at what you want and how much and then pay for the weight of the food. Easy to eat healthy and it’s very tasty! :-) We brought little Thor as well, wow I want a dog so bad… They just give you so much happiness and they’re so cozy! Now I’m gonna get some work out of the way and then you might be able to guess what I’m gonna do? House fix, haha! HUGS <3

16 reaktioner på “FAV LUNCH SPOT”

 • Eva-Maria says:

  my goodness the puppy is adorable!! can’t wait to see the finished house ;))

  http://www.evakapsta.com

 • Emma says:

  Hej Janni! Jag har börjat följa dig och på sociala medier bara för någon månad sedan och jag måste bara få säga att vilken underbar människa du är! Fortsätt med det du gör och jag önskar dig och Jon all lycka i framtiden.

 • Sofia says:

  Oj vad härligt! Några frågor bara, hoppas du svarar.

  Ska du göra en 2017 recap. Det lär ju ha varigt väldigt bra eftersom du blev förlovad. Men 2018 kommer nog bli bomb bra sku jag säga!! Och hur är det med nya vloggar, din YT har stått still ett tag nu? Och sist men inte minst, har ni börjat tänka på eran bröllop nu lite mera eller? Ifall, kan du uppdatera oss också?
  En sista grej, hur är det med plotten som Jon köpte i Lombok? Ska de bli något av de, är du överhuvudtaget “inblandad” i det? Och nu tänker ni väll åka på honeymoon?

  Ha en trevlig fortsättning på dagen!!

 • Erica says:

  Jag tycker också om att gå till tandläkaren, men det är inte en populär åsikt haha!

  Maten såg SÅ god ut, mums! :D

 • Netti Starby says:

  Ser verkligen underbart ut! :-D

 • Anna I says:

  I Jons vloggar har du princip alltid på dig gymshark.. skulle du inte kunna göra en video med dina favoriter och hur du tänker om dom? Storleksmässigt, färger och om de är squat-proof typ? :D Snälla

 • ISA says:

  haha jag gillar också att gå till tandläkaren!! Förr var stolen så rolig när den kunde åka upp och ner, nu har jag vuxit ifrån det men jag tycker alltid man känner sig så ren och fräsch i munnen efteråt. Underbart! :D

 • ule says:

  The food looks good! I like these cafeteria types too, as long as they’re fresh. I still prefer eating at home, though (except for cleaning after cooking and doing the dishes).

 • Anna says:

  Hej!
  Jag gillar inte att gå till tandläkaren, men det är gott efteråt när det är extra rent och kollat. Har du blekt dina tänder någon gång? Isf hos tandläkaren eller köpt på nätet osv?
  Hälsningar Anna

 • Mireia says:

  Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Jag har planer på att boka en resa till Malaga (eller ska snarare längre ner) nu i vår, och dessa bilder gör mig ännu mer sugen på det. Alltså, att sitta ute i en tunn kavaj. Herregud så härligt!

 • Natasa Pali says:

  Haha Janni no you aren’t crazy.. ? I also enjoy going to the dentist even if it pains because in the end you get better! So nice idea to eat what you want and then pay for its grammars. The dish you chose looks so healthy and tasteful, but I would like to know what kind of cream is that in ur plate?

 • Elin says:

  Jag gillar också att gå till tandläkaren, man känner sig så fräsch efteråt hahah. Älskar verkligen din blogg!

 • Emelie says:

  Kan vi inte få se lite mer av husfixet?? Såå nyfiken!:)

 • Elsa says:

  Haha oj vad jag känner igen mig, har också alltid tyckt om att gå till tandläkaren! Det är ju ganska skönt och avslappnande att bli omhändertagen ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.