Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:43 | January 16, 2018

SUNSET WALK

Going for my favorite walk in Marbella – wearing a pink Gymshark outfit and Tamaris shoes.

Hej hjärtan! Åh så härlig eftermiddag vi har haft… Jag drog med mig gänget ut på en promenad, eftersom vi mest suttit i bilen och i huset idag. Man sover alltid bättre när man har rört på sig. :-) Vi gick den promenaden jag gick med pappa sist jag var här, vår “hemliga” promenad (egentligen har jag ingen aning om vad det heter, så inte så hemlig haha). Vi hann precis upp till solnedgången och sen gick vi ner igen, så mysigt. Vi lagade precis tacos som vi har ätit och nu sitter vi här vid brasan igen. Imorgonbitti åker jag härifrån… :-( Jag ska till Stockholm för lite möten och ELLE-galan, vilket jag såklart ser fram emot men jag är inte superpeppad på snöstorm som jag har hört talas om. Kanske mysigt om jag tar med mig en stor och varm jacka, haha! Nu ska jag fixa te, hörs imorgon. PUSS <3

//Hey loves! Oh we’ve had such a great afternoon… I dragged the team with me out for a walk, since we mostly spent time in the car and house today. You always sleep better when you’ve been out moving around a bit. :-) We went for the walk I walked with my dad last time I was here, our “secret” walk (I actually don’t know the name of it, so not that secret haha). We got up to the top right at sunset and then we walked down again, so cozy. We just made tacos that we ate and now I’m placed in front of the fireplace again. I’m leaving tomorrow morning… :-( I’m heading to Stockholm for some meetings and the ELLE-gala, which I’m looking forward to off course but I’m not super excited for the snowstorm that I’ve heard of. Might me cozy if I’m bringing a big and warm jacket, haha! Now I’m gonna make some tea, talk tomorrow. HUGS <3


16 kommentarer16 kommentarer om “SUNSET WALK”

  Oj vad härligt! Några frågor bara, hoppas du svarar.

  Tänker du alls vara med med Jon i Norge på bilturen? Ska du göra en 2017 recap. Det lär ju ha varigt väldigt bra eftersom du blev förlovad. Men 2018 kommer nog bli bomb bra sku jag säga!! Och hur är det med nya vloggar, din YT har stått still ett tag nu? Och sist men inte minst, har ni börjat tänka på eran bröllop nu lite mera eller? Ifall, kan du uppdatera oss också?
  En sista grej, hur är det med plotten som Jon köpte i Lombok? Ska de bli något av de, är du överhuvudtaget “inblandad” i det? Och nu tänker ni väll åka på honeymoon?

  Ha en trevlig fortsättning på dagen!!

  Reply

  So nice Janni walking with friends in a non busy place makes you really relaxed!? Have a nice trip tomorrow and don’t worry about the snowstorm… Wish the weather gets better!! ?

  Reply

  Janni here is my recommendation for a hotel in tulum mexico as you asked. Hope you like it!!?

  Reply

  Hej!
  Jeg lurer bare på hvilke innstillinger dere bruker på kameraet eller hvordan dere redigerer bilder og videoer slik at de ser så “varme” ut? :-)
  I tillegg virker du og ser helt fantastisk ut!

  Reply

  I love them pictures on your blog when the sun is setting down or when you shoot against the light! It looks so nice…:) Where I live I don´t see the sun the most of the year… well guess where? :D Yes Ireland :D

  http://www.sinnamona.blogspot.com

  Reply

  Så himla fint set! Vart kommer det ifrån?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här