FLARED DENIM

Storets jacket and belt/ Grlfrnd Denim jeans/ Valentino bag/ Jennie-Ellen shoes

Hej babes! Från Sverige den här gången, jag landade precis och står och väntar på väskan. :-) Ska hoppa in i en taxi och åka direkt på ansiktsbehandling (bestämde att jag skulle unna mig det och det var bara den tiden som fanns, haha) och sen ska jag på möte. Såg snön när jag landade och det ser lite mysigt ut, även om jag hellre hade gått runt i en kavaj som jag gjorde igår. ;-) Helt inne på rött just nu tydligen, och helst att matcha det. Nu kom min väska så dags att dra, hörs sen! PUSS <3

//Hey babes! From Sweden this time, I just landed and I’m waiting for my bag. :-) Will get in a taxi and head straight for a facial (decided to treat myself and it was the only time they had, haha) and then I’m heading for a meeting. I saw the snow when I landed and it actually looks a bit cozy, even if I would prefer to walk around in a blazer like I did yesterday. ;-) I’m totally in to red right now apparently, and especially matching it. Now my bag is here so time to leave, talk later! HUGS <3

10 reaktioner på “FLARED DENIM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.