TODAY’S SNAPSHOTS

Hej babes! Här kommer lite snapshots och en summering av min dag, som har känts sjukt lång haha! Jag började med att flyga Malaga – Sthlm imorse vid 08.00. Alltid lika fint där uppe. <3

//Hey babes! Here are some snapshots and a summary of my day, which has been so long haha! I started with flying Malaga – Sthlm this morning at 08.00. Always so pretty up there. <3

Multi-taskade på flygplatsen, hahaha! Alexandra flög med mig så hon tog den här bilden, när jag såg den tänkte jag “seriöst, vad gör jag?”. Jag ville blogga innan jag skulle iväg på hundra saker. :-) Då får det bli vid bagagebandet ibland haha!

//Multi tasked at the airport, hahaha! Alexandra flew with me so she took this photo, when I saw it I just thought “seriously, what am I doing?”. I wanted to blog before I was heading out for a hundred different things. :-) Sometimes you have to do it by the luggage place haha!

Jag fick skynda mig till min ansiktsbehandling, som var så välbehövlig. Om ni bokar tid på Nordiska Kliniken, boka Alexandra! Så himla härlig och duktig tjej. <3

//I had to hurry to my facial appointment, which was so needed. If you book an appointment at Nordiska Kliniken, book Alexandra! She’s such a nice and competent girl. <3

Efter ansiktsbehandling sprang jag vidare för att prova min klänning inför ELLE-galan på fredag! WOW, jag älskar den! Här ser ni en liten bit men visar hela looken på fredag. :-) Vi kollade nagelfärg och bestämde oss för den här. Fadi El Khoury har gjort klänningen, och vi pratade även om min bröllopsklänning… SPÄNNANDE!!!

//After my facial I ran to try my dress for the ELLE-gala on friday! WOW, I love it! Here you can see a little bit of it but I’ll show the full look on friday. :-) We tried to decide nail color and decided for this one. Fadi El Khoury made the dress, and we also talked about my wedding dress… EXCITING!!!

Fick en bild av Jon från huset, han hade köpt en sittmöbel vid ingången. Längtar redan tillbaka när jag får bilder… Hur fin är vår dörr btw? Älskar den!

//Got a pic from Jon from the house, he bought a bench to have by the entrance. I already want to go back when I get pictures… How cool is our door btw? Love it!

Tillbaka till dagen, Mira och jag bokade ett Barry’s Bootcamp pass efter klännings-testande. Så satans skönt! Bästa träningen enligt mig, och jag är så glad över att dom har öppnat i Sthlm så jag kan köra när jag är här. Synd bara att jag inte är här så ofta, haha!

//Back to my day, Mira and I booked a Barry’s Bootcamp workout after dress-testing. Such an amazing feeling! It’s the best workout according to me, and I’m so glad they opened one in Sthlm so I can do it when I’m here. Too bad I’m not here that often, haha!

Sen checkade jag äntligen in på hotell, jag provar Nobis den här gången. Ni vet ju min kärlek för Miss Clara, och det är inom samma koncern så jag kände att det var dags att prova. :-) Blev inte lite glad när jag hade blivit uppgraderad till ett större rum… <3

//Then I finally checked in to my hotel, I’m trying out Nobis this time. You guys know my love for Miss Clara, and it’s in the same group so I thought it was time to try. :-) I got so happy when I realized I got upgraded to a bigger room… <3

Köpte mat och åt framför tvn och sen blev det ett bad, i det här marmor-badrummet. Jag älskar marmor och kommer vilja göra iallafall ett badrum i vårt hus helt i marmor, med svarta detaljer. Älskar det! Älskar även robe-life, det första jag tar på mig när jag är på hotell.

//Bought food and ate in front of the tv and then I went for a bath, in this marble bathroom. I love marble and I want to make at least one bathroom in our house in full marble, with black details. Love that! Also love robe-life, first thing I put on in hotels.

Köpte med mig en ny nattkräm efter ansiktsbehandlingen, jag har använt Image ett tag nu och gillar det massor. Den här lukar godis och känns riktigt bra! Återkommer när jag provat ett tag. :-)

//Bought a new night cream after my facial, I’ve been using Image for a while now and I like it a lot. This one smells like candy and feels great! I’ll get back to you after I’ve tried it for a while. :-)

Och nu sitter jag här med tre chokladbitar framför mig och funderar starkt på att äta minst en. ;-) Hårt träningspass, lång dag och efter bad… Är det något jag är svag för är det choklad! Hoppas ni haft en fin dag så hörs vi imorgon babes, puss och kram <3

//And now I’m sitting here with three pieces of chocolate in front of me and I’m thinking about eating at least one. ;-) Tough workout, a long day and after a bath… If there’s something I can’t resist it’s chocolate! Hope you’ve had a great day and I’ll talk to you tomorrow, kisses and hugs <3

8 reaktioner på “TODAY’S SNAPSHOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.