ELLE GALA 2018


Red carpet and pre party from the ELLE gala! Photos from ELLE.se.

God morgon babes! Jag vaknade vid 06.30 haha! Typiskt mig… ;-) Jag tog ett bad, gjorde en ansiktsmask och började packa ihop lite. Jag ska flytta från Nobis till min syster idag för min sista natt här. Flyger hem imorgonbitti så vill se kidsen så mycket jag kan! Igår då, vilken härlig kväll vi hade! Elle-galan är alltid så rolig, mycket inspiration och härliga människor. :-) Jag körde ju live-stream på röda mattan tillsammans med Alexandra och det var så kul! Ovant, men väldigt kul. Vi intervjuade några av gästerna, frågade om kläder och lite andra personliga frågor. En timme gick så snabbt! Jag hade på mig den här fantastiska klänningen från Fadi El Khoury, vill ha på mig den jämt… ;-) Vi fotade massa bilder under hela dagen/kvällen så när jag har fått dom får ni se mer! Nu blir det kaffe med min syster och Mira, så vi hörs sen. PUSS <3

//Good morning babes! I woke up at 6.30 haha! Typical me… ;-) I had a bath, put on a face mask and started to pack up a bit. I’m moving from Nobis to my sister today for my last night here. I’m flying home tomorrow morning so I want to see the kids as much as I can! So yesterday, what a great night we had! The Elle-gala is always amazing, lots of inspiration and lots of great people. :-) I did a live stream from the red carpet together with Alexandra and it was so fun! Unusual, but very fun. We interviewed some of the guests, asked about their clothes and some other personal questions. An hour flew by so quickly! I wore this amazing dress from Fadi El Khoury, I want to wear it all the time… ;-) We shot lots of pictures during the day/night so when I’ve received them you’ll get to see more! Now I’m gonna have coffee with my sister and Mira, so I’ll talk to you later. HUGS <3

17 reaktioner på “ELLE GALA 2018”

Leave a Reply

Your email address will not be published.