PRE PARTY

Incredible day and night with my girls! <3 The biggest thanks to Johanna Lundqvist for the photos!

Hej hjärtan! Åh jag fick precis alla dessa bilder skickade till mig från i fredags när vi hade en heldag tillsammans innan galan drog igång. Vi blev sminkade, fixade, hade fått morgonrockar med våra namn på och massa goodiebags. Tack snälla Youtube och Elle för en underbar dag! <3 Jag var i Stockholm för att göra live-streamen på röda mattan tillsammans med Youtube och Elle vilket var så kul, och det blev extra kul att jag fick dela det med alla mina ladies! Vi hängde på mitt rum på Nobis i flera timmar fast det kändes som tio minuter typ… Det jag saknar med att inte bo i Stockholm längre är just dagar och kvällar som dessa, med mina fina vänner som då bara är ett samtal bort. Det blir ju lite svårare när jag bor en flygresa bort! ;-) Men – det betyder bara att jag uppskattar dom dagarna extra mycket! Tack tjejer för en fantastisk dag som jag kommer leva på länge, och TACK Youtube och Elle för att ni skämde bort oss något otroligt. <3 Nu ska jag fixa te med massa honung och slå på en film, jag somnade i soffan så jag hann inte till butiken för att köpa ingredienserna… Som tur är har vi snickers-glass här hemma! ;-) Ha en mysig söndagkväll, puss och kram <3

//Hey loves! Oh I just got all these photos sent to me from this friday when we had a full day together before the gala started. We got our make up done, we got robes with our names on them and lots of goodie bags. Thanks Youtube and Elle for a wonderful day! <3 I was in Stockholm to do the live stream on the red carpet together with Youtube and Elle which was so much fun, and it was extra fun that I got to share the day with all my ladies! We hung out in my room at Nobis for hours but it felt like ten minutes… The thing I miss the most when not living in Stockholm anymore is days and nights like this, with my amazing friends that are just a phone call away. It’s a bit harder when I live a flight from them! ;-) But – that means that I appreciate those days a bit extra! Thanks ladies for an incredible day that I will live on for a long time, and THANKS to Youtube and Elle for spoiling us so much. <3 Now I’m gonna make some tea with lots of honey and put on a movie, I fell asleep on the couch so I didn’t make it to the store to get the ingredients… Luckily we have some snickers ice cream at home! ;-) Have a cozy sunday night, kisses and hugs <3

9 reaktioner på “PRE PARTY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.