WEEKEND SNACK

Recipe and pictures from my sister, see her blog HERE!

God morgon babes! Från soliga, härliga, varma Monaco. <3 Jag gick upp vid 4.40 imorse och flyget gick vid 7, vi hade medvind och jag fick bagage och satt i en taxi 15 minuter efter vi landat. Det kallar jag smidig resa hem! :-) Känns underbart att vara tillbaka, jag är här själv i några dagar nu så jag ska passa på att vila upp mig (har åkt på förkylning) och träffa min tjejkompis Allegra. Jag sov över hos min syster igår och jag lekte massor med barnen. Vi orkade inte laga mat så det fick bli foodora och sen hade vi efterrätt som var hemlagad. ;-) Min syster hade gjort två olika chokladbollar som var nyttigare och jag var bara tvungen att dela det med er. Så otroligt goda! Hon har skrivit hela receptet HÄR, jag ska nog gå och köpa ingredienser till det under dagen. Jag älskar ju choklad på kvällen så jag tänkte mysa med det ikväll. Bjud någon på söndagsfika och gör dessa, jag kan inte ens säga vilka jag gillar bäst så prova båda. PUSS <3

//Good morning babes! From sunny, great and hot Monaco. <3 I woke up at 4.40 this morning and my flight was at 7, we had tailwind and I got my luggage and jumped in a cab 15 minutes after we landed. That’s what I call a smooth trip home! :-) Feels amazing to be back, I’m here alone for a few days now so I’m gonna rest (I’ve gotten a cold) and meet up with my friend Allegra. I slept at my sister’s place yesterday and played with the kids. We didn’t have the energy to cook so we just ordered foodora and then we had dessert that was homemade. ;-) My sister made two different chocolate balls (do you call it that?) that was healthier and I just have to share it with you guys. They’re so good! She wrote down the recipe HERE, I think I’m gonna go and get the ingredients during the day. I love chocolate at night so I want to have a cozy night and eat it tonight. Invite someone for sunday coffee and make these, I can’t even tell you which one I like the most so try both. HUGS <3

6 reaktioner på “WEEKEND SNACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.