AUSSOME BUCKET LIST

Adventure moments that I’ve checked off my bucket list!   – in collaboration with Aussie.

Hej babes! Ni vet ju hur mycket jag gillar äventyr och att göra saker som ger en adrenalin… Jag gjorde ett samarbete med Aussie för något år sedan där vi åkte till Australien och gjorde äventyrliga saker (typ hoppa fallskärm, bland det bästa jag vet!), så när Aussie kom till mig med den här idén blev jag så peppad! Aussie har nu en tävling som kallas “Aussome Bucket List” där jag kommer sitta i juryn. Det handlar om att tjejer ska göra exakt vad dom känner för och sticka ut i världen och ticka av sin Bucket List – att ha roligt och leva livet till fullo det är ju vad livet handlar om (precis som jag har tänkt när jag gjort sakerna ovan). ;-) Man kan bland annat vinna fallskärmshopp, en surfresa eller scuba diving i Australien mm. Grymma priser och allt ni behöver göra är att lägga upp bilder på instagram och hashtagga det du vill tävla om (exempelvis #aussomeskydiving) och tagga @aussiehairofficial. Vi i juryn kommer sedan välja ut våra favoriter. :-) Vill ni ha mer info kan ni kolla in det HÄR! Efter äventyrliga utflykter kan det vara skönt med något som reder ut håret, och mina favoriter från Aussie är deras 3 Minute Miracle inpackningar. Jag använder moisture oftast och den luktar godis och håret blir så otroligt lent efter 2-3 minuter, en grym snabb inpackning för håret! LYCKA TILL BABES, det ska bli så kul att se era bidrag! Puss och kram <3

//Hey babes! You guys know how much I like adventures and to do things that gives you adrenaline… I did a collaboration with Aussie about a year ago where we went to Australia to do adventurous things (like skydiving, the best thing I know!), so when Aussie came to me with this idea I got so excited! Aussie now have a competition called “Aussome Bucket List” and I’m in the jury. It’s about girls doing whatever they feel like and going out in the world to tick off their Bucket List – to have fun and live life to the fullest is what life is about (just as I was thinking when I did these things above). ;-) You can win skydiving, a surf trip or scuba diving in Australia etc. Great prizes and all you have to do is posting pictures on IG and hashtag what you want to win (for example #aussomeskydiving) and tag @aussiehairofficial. The jury will then pick out our favorites. :-) If you want more info check it out HERE! After adventurous activities it’s always nice with something that can sort out your hair, and my favorites from Aussie are these 3 Minute Miracle masks. I’m using the moisture one the most and it smells like candy and your hair gets so soft after 2-3 minutes, a great quick hair mask! GOOD LUCK BABES, can’t wait to see your posts! Kisses and hugs <3  

Ps. You have to have an open IG-profile to compete! And – the hashtags are: #ausomeskydiving, #aussomesurfing, #aussomegeysir, #aussomeroadtrip, #aussomescubadiving, #aussomefestival

In collaboration with Aussie.

13 reaktioner på “AUSSOME BUCKET LIST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.