STHLM MOMENTS

Gina Tricots showroom – så mycket fina färger! <3   //Gina Tricot’s showroom – so many nice colors! <3

Bus med min lilla tjej! <3   //Cuddles with my little girl! <3

Lunch på Strandvägen 1 – så mysigt ställe!   //Lunch at Strandvägen 1 – such a cozy place!

Med min syster/bästis! <3 //With my sis/bestie! <3

Jag åt deras Bibimbap (så svårt att säga och skriva haha) med tonfisk, hett tips!

//I had their Bibimbap (so hard to pronounce and write haha) with tuna, great tip!

Alla åt så god mat så jag rekommenderar er verkligen att prova det stället!

//Everyone had great food so I really recommend trying it out if you’re in Sthlm!

Klar med smink och hår inför galan! Tack Antonio och Sarah <3  //Done with make up and hair for the gala! Thanks Antonio and Sarah <3

God morgon babes! Här kommer lite blandade bilder från mina dagar i Sthlm. Häng med vänner, god mat och bara en härlig helg. Jag har snart redigerat klart vloggen jag filmade, tänkte att det var dags att börja med det igen. ;-) Jag hade ett litet break på min YT senaste månaden, jag behövde helt enkelt bara pausa lite. Ibland känns det onödigt att jag filmar eftersom Jon alltid filmar, men sen inser jag ju hur mycket jag gillar det och att jag älskar att redigera videos. Påminn mig om det om jag glömmer det. ;-) Anyways, hade en superhelg i Stockholm och jag är så glad över att jag åkte dit. Jag tvekade innan om jag orkade så nu i efterhand är jag glad att jag gjorde det! Kompistid ger mig så mycket energi! Nu ska jag maila lite och efter det tänkte jag gå ut på en lugn promenad, även om jag är förkyld/lite ont i halsen tror jag det är bra att komma ut och få frisk luft. Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! Here are some mixed snaps from my days in Sthlm. Friend-time, good food and just a great weekend. I’m soon done with editing the vlog I filmed, thought it was time to start with that again. ;-) I had a little break on my YT the last month, I just needed it to pause a bit. Sometimes it feels unnecessary for me to film since Jon always films, but I realize how much I like it and I love editing videos. Remind me of that if I forget it again. ;-) Anyways, I had the best weekend in Stockholm and I’m so happy I went there. I was hesitating before and didn’t know if I had the energy to go but now I’m so glad I did! Friend-time gives me so much energy! Now I’m gonna do some emails and after that I’m heading out for a calm walk, even if I’m having a cold/sore throat I think it’s good to get out and get some fresh air. Talk later, HUGS <3

8 reaktioner på “STHLM MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.