ELLE GALA VLOG

My weekend and the gala with my ladies <3

God morgon hjärtan! Här kommer äntligen en vlogg, wihoo! Haha, jag har verkligen saknat det insåg jag när jag redigerade. Det är ju så kul att visa er genom video, och det är ju så kul att redigera videos och göra massa videoklipp till en “film”. :-) Jag filmade både fredag och lördag, från vår lunch, fix och sedan på galan. Jag hade ingen aning om hur lång den skulle bli så jag fortsatte filma dagen efter när vi hängde med barnen. Saknar dom redan! <3 Hoppas ni gillar den! Nu sitter jag och dricker kaffe nummer två, jag vaknar så sjukt tidigt när jag går och lägger mig tidigt. Ska maila lite och kolla nyhetsmorgon som är på i bakgrunden. Har inte packat upp mina väskor ännu vilket jag alltid brukar göra direkt när jag kommer hem, så det står på schemat idag. ;-) Hörs senare, puss <3

//Good morning loves! Here’s finally a vlog, wihoo! Haha, I realized when I edited that I’ve really missed it. It’s so fun to show you through a video, and it’s so fun to edit videos and make lots of video clips to a “movie”. :-) I filmed both friday and saturday, from our lunch, fix and then from the gala. I had no idea about how long it was so I continued filming the next day when we spent time with the kids. I miss them already! <3 Hope you like it! Now I’m having coffee number two, I always wake up so early when I go to bed early. Will do some emails and watch the morning news that I have on in the background. I haven’t unpacked my bags yet which I usually do straight away when I’m back home, so that’s on my schedule today. ;-) Talk later, hugs <3

8 reaktioner på “ELLE GALA VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.