MATCHING

Both wearing Gymshark! (collaboration!) My glasses are from Chimi (here!)  – adlink

(PS. not our dog, he just really wanted to be in the pic so the owner gave him to me for the shot haha)

Hej babes! Wow, vilken feedback och tack för alla tips jag fick på inlägg. :-) Har suttit framför datorn i typ 5 timmar straight idag och skrivit/fixat inlägg. Så kul, borde göra så oftare och inte bara skriva för dagen. Även om jag gillar det också för då skriver jag “nu”, men jag kan börja skriva mer uttänkta blogginlägg. :-) Efter alldeles för många timmar där jag stirrade rakt in i en skärm så kände jag för att gå ut på en promenad, så jag gick i typ 40 minuter. Så skönt, även om kvällarna är lite kallare. Jag la upp en av dom här bilderna på IG för ett tag sedan och fick så många frågor om mitt set. Tyvärr är det slutsålt, men det finns massa fina liknande plagg! :-) Känns så kul att vara ambassadör för ett brand som jag verkligen använder dagligen, till både träning och som ovan. Kul att kunna matcha med Jon också, haha! Nu ska jag stänga ner datorn för dagen, det är dags efter många timmar framför den… PUSS, ha en fin kväll <3

//Hey babes! Wow, love the feedback I got and thanks for all the great tips on posts. :-) I’ve been sitting in front of my computer for 5 hours straight to write/prepare posts. So fun, I should do it more often and not just write posts for the day. Even if I like that too since I write “now” but I might start writing more planned posts. :-) After way too many hours starring straight in to a screen I felt that I wanted to head out for a walk, so I went for about 40 minutes. So nice, even though the nights are a bit more chilly. I posted one of these pics on IG a while ago and got so many questions about my set. Unfortunately it’s sold out, but they have lots of similar sets! :-) Feels great to be an ambassador for a brand I truly use every day, for both training and as I use it above. Fun to be able to match with Jon as well, haha! Now I’m gonna close down my computer for the day, it’s time after way too many hours in front of it… HUGS, have a great night <3

12 reaktioner på “MATCHING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.