PARADISE READY

Mixed snaps from Bali, Komodo and Maldives with my love <3 Can’t wait for tomorrow!

Alltså peppen just nu, det var längesen jag var såhär taggad på en resa. Jon och jag, nästan inget jobb (vi kör 4 dagar helt off datorer/mobiler/mail osv osv) och bara en strand och palmer. Drömmen! Jag har kollat vädret i Tulum och det ser ut som det inte ska bli så bra, men vet ni vad? Jag struntar i det och intalar mig att det kommer bli massa sol haha! Jag vill sola, bada, mysa, chilla och äta massa tacos. Och guacamole. Den är GALEN i Mexico. Jag fick ett smeknamn när jag var där sist, det var “guaca-queen” eftersom jag beställde extra guacamole till allt även om man fick det till varje rätt. ;-) Mums, can’t wait! Det ska bli fantastiskt att bara få hänga med min älskling och inte tänka på jobb eller något annat, bara vara. Är typ lite pirrig, härlig känsla! Nu ska jag ta en dusch, göra ansiktsmask osv för att känna mig fräsch inför resdagen imorgon. Hörs innan jag flyger, massa kärlek <3

//The excitement right now, it was a long time ago since I was this excited for a trip. Jon and I, almost no work (we’re doing 4 days totally off computers/phones/emails etc etc) and just a beach and palm trees. The dream! I checked the weather in Tulum and it looks like it won’t be that good, but do you know what? I don’t care and I just tell myself it’s gonna be lots of sun haha! I want to tan, swim, chill and eat lots of good tacos. And guacamole. It’s INSANE in Mexico. I got a nickname last time I was there, it was “guaca queen” since I always ordered extra guacamole even though you got it with every dish. ;-) Yum, can’t wait! It’s gonna be amazing to just hang out with my love and not think about work or anything else, just be. I almost have butterflies in my stomach, great feeling! Now I’m gonna have a shower, do a face mask etc to feel fresh for tomorrow’s travel day. Talk before I fly, lots of love <3

14 reaktioner på “PARADISE READY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.