TULUM MORNING

Morning in Tulum – with breakfast in bed! <3

Goood morgon hjärtan! Det var så otroligt härligt att vakna upp här imorse, i den sötaste bungalowen jag varit i. Stranden är rakt utanför så vi både somnade och vaknade till vågor. <3 Vi kom fram sent igårkväll, beställde guacamole och tacos till rummet (hehe) och sen gick vi och la oss. Jag trodde vi skulle vakna mitt i natten pga jetlag men vi sov till 06.30, längre än jag sover hemma haha! Jag sov ingenting på flyget över så det kan ha berott på det. ;-) Vi bor på La Valise hotell efter många tips om det, och vi har bara varit här i några timmar men älskar det redan! Supermysig personal, så fin bungalow och riktigt god mat. Vi beställde upp frukosten till rummet imorse, vilket var väldigt härligt! Nu ska vi faktiskt ut på en strandprommis så vi ser lite av stället, jag är SÅ glad över att vara här. From måndag blir det noll datorer/mobiler, vilket ska bli skönt. :-) PUSS!

//Gooood morning loves! It was so great to wake up here this morning, in the cutest bungalow I’ve been in. The beach is right outside so we both fell asleep and woke up to waves. <3 We arrived late last night, ordered guacamole and tacos to the room (hehe) and then we went to bed. I thought we would wake up in the middle of the night because of jetlag but we slept until 6.30, longer than I sleep at home haha! I didn’t sleep anything on the flight over so it might’ve been because of that. ;-) We stay at La Valise hotel after a lot of tips about it, and we’ve just been here for a few hours but love it already! Super nice staff, such a nice bungalow and really good food. We ordered breakfast to the room this morning, which was amazing! Now we’re actually heading out for a beach walk so we get to see a bit of this place, I am SO happy to be here. From monday we’re going for zero computers/phones which will be great. :-) HUGS!

17 reaktioner på “TULUM MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.