RELAXED

Beach, tacos, quacamole, massage and a cappuccino. Life <3

God morgon babes! Jag är redan vaken, vaknade 03.00 vår tid här. Härligt, längtar till klockan 7 när man kan få kaffe. Räknar ner minuterna! ;-) Vi hade en så himla skön dag igår, vi började med en beach-promenad och sen bytte vi om till badkläder. Vi låg och solade samtidigt som jag läste en tidning, minns typ inte sist jag gjorde något sånt. NJÖT! <3 Vi beställde in fish tacos och guacamole när vi blev hungriga och så solade vi lite till. Efter några timmar var det dags för massage och det var seriöst den bästa massagen jag har fått i hela mitt liv. På riktigt. Hon tryckte exakt där jag hade ont, stretchade, huvud/ansiktsmassage osv osv. Var helt mör efteråt, på ett bra sätt. :-) Vi beställde varsin cappuccino och på eftermiddagen åkte vi in till “stan” och åt. Så mysig dag! Vi avslutade med en film i sängen och jag somnade alldeles för tidigt, därför vaknade jag så tidigt haha! Nu ska jag försöka få timmarna att gå så vi hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! I’m already awake, I woke up at 3 am our time. Great, can’t wait for 7am when you can get coffee. Counting down the minutes! ;-) We had such a nice day yesterday, we started with a beach walk and then changed in to swimwear. We were tanning and I was reading a magazine, I can’t remember last time I did that. ENJOYED! <3 We ordered fish tacos and guacamole when we got hungry and then we tanned a bit more. After a few hours we had a massage and it was seriously the best massage I’ve had in my entire life. For real. She pressed in all the places I had pain, stretched, head/face massage etc etc. I was so tired afterwards, in a good way. :-) We ordered cappuccino’s and in the afternoon we went in to “town” to eat. Such a cozy day! We ended it with a movie in bed and I fell asleep way too early, that’s why I woke up so early haha! Now I’m gonna try to get the hours to pass by so I’ll talk to you later, HUGS <3

9 reaktioner på “RELAXED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.