2017 HIGHLIGHTS

Hej hjärtan! Innan jag gör en hel års-recap så ville jag lyfta mina absoluta highlights. Självklart kommer FÖRLOVNINGEN på första plats! <3 Kan typ fortfarande inte förstå att jag ska få gifta mig med min älskling, bästa vän och bättre halva. Året 2017 kommer alltid vara det året vi blev förlovade så det gör att året alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta. Jag kunde inte tänka mig ett bättre sätt att bli friad till på. Nu har vi ett bröllop att se fram emot och planera, can’t wait!!

//Hey loves! Before I do a full year-recap I wanted to show my absolute highlights. Of course the ENGAGEMENT will take the first spot! <3 Still can’t believe I’m getting married to my love, best friend and better half. Year 2017 will always be the year we got engaged so that year will always have a special place in my heart. I couldn’t think of a better way to get proposed to. Now we have a wedding to look forward to and plan, can’t wait!!

Att vi byggde en skola i Colombia under 7 dagar var helt klart något av det bästa jag gjort. Wow vilken häftig och intressant upplevelse! Vi slet som djur och sju dagar senare stod där två skolor till alla barnen vi hade fått umgås med, och dom var så otroligt glada och tacksamma. Det är helt klart det jag gjort i mitt liv som gett mig mest glädje och jag tror att vi alla ändrade mycket i våra liv efter den här resan!

//That we built a school in Colombia in 7 days was for sure one of the best things I’ve ever done. Wow what a cool and interesting experience. We worked our asses off and seven days later we’d built two schools for the kids we spent time with, and they were so happy and thankful. This is for sure the thing I’ve done in my life that has given me the most joy and I think we all changed our lives after this trip!

Vi köpte hus ihop!! Mitt första hus, och vårt första boende vi köper tillsammans. <3 Även om Casa Camo var “vårat” så kändes det inte som mitt eftersom jag inte betalat något, om ni förstår hur jag menar? Nu äger vi det här ihop och jag känner direkt hur mycket mer delaktig jag är i allt. Möbler, ombyggnationer, målarfärg osv osv haha! Det är dock inte billigt att bygga om/driva ett hus kan jag berätta för er, haha! Man lever och man lär, men jag är bara så peppad på att få vårt drömhus så jag tänker att varenda krona som går in är en investering! :-)

//We bought a house together!! My first house, and our first place we buy together. <3 Even if Casa Camo was “our” house it didn’t feel like mine since I hadn’t paid for anything, if you know what I mean? Now we’re owning this together and I feel straight away how much more I want to be a part of everything. Furniture, renovations, paint color etc etc haha! It’s not cheap to rebuild/run a house, I can tell you that haha! You live and you learn, but I’m mostly excited about getting our dream house so I think that every cent I put in that house is an investment! :-) 

Sommarens båtresa kommer faktiskt på mina absoluta favoriter från året. Som varje år! Det är alltid den resan jag minns som den bästa och jag mår aldrig så bra som när jag är på en båt. Det var jag, Jon, Benni och pappa och vi njöt. Vi körde båten från Marbella till Formentera och bara gled runt, badade, åt gott, kollade solnedgångar och levde livet. Bästa sättet för mig att ladda batterier! <3 Det här var mina största favoriter från året, som annars var väldigt innehållsrikt, så jag har gjort en “vanlig” recap som kommer upp också! :-) Puss och kärlek <3

//The summer’s boat trip will actually be on my list of absolute favorites from the year. Like every year! That trip is always the one I remember as the best one and I always feel the best when I’m on a boat. It was me, Jon, Benni and my dad and we enjoyed it. We drove the boat from Marbella to Formentera and just drove around, swam, had good food, watched sunsets and lived life. The best way for me to charge my batteries! <3 These were my biggest favorites from the year, that was a year filled with happenings, so I’ve done a “regular” recap as usual that will be online too! :-) Kisses and love <3

8 reaktioner på “2017 HIGHLIGHTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.