WEDDING IDEAS

Some of my inspiration pictures for the wedding <3

Hej hjärtan! Här kommer ett inlägg jag fått frågor om sedan vi blev förlovade. Typ. ;-) Förlåt för att det har dröjt men om jag ska vara ärlig så har vi inte kommit så långt i planeringen annat än att vi vet att vi vill gifta oss i sommar. Bra kombo va? Haha! Vi har kollat massa olika locations (lutar åt Spanien) och vi har så svårt att bestämma oss. Ena dagen vill jag ha ett beach-bröllop och andra dagen vill jag ha det i ett slott. Helt olika bröllop, och Jon känner likadant. Jag har väl börjat luta lite mer åt ett beach-bröllop, dels för att vi har hittat ett riktigt bra ställe och dels för att jag har nog alltid drömt om att gifta mig på en strand när jag tänker efter. Det finns ju inget ställe jag trivs bättre på än på en strand. Ovan är lite inspiration som jag har knåpat ihop själv (utan att bolla med Jon, haha), men mycket blommor, rosa, ljuslyktor och ganska romantiskt. Det viktigaste för mig är att det blir en grym fest, så ganska avslappnat. Klänningen då, vet inte ens om jag ska börja gå in på det… ;-) Ena dagen vill jag ha en romantisk klänning och den andra en full on prinsessklänning. Allt beror på location så när vi spikat det kan jag börja planera klänningen mer! Vi kommer även ha en wedding-planner som kommer hjälpa oss, det känns som vi behöver det. Vad tycker ni – beach wedding eller slottsbröllop? PUSS <3

//Hey loves! Here’s a post I’ve gotten questions about since we got engaged. Kinda. ;-) Sorry for posting it late but to be hones we haven’t gotten that far in planning other than that we know we want to get married this summer. Great combo, right? Haha! We’ve been looking at a few locations (probably Spain) and we have a hard time deciding. One day we want a beach wedding and the next we want it in a castle. Totally different weddings, and Jon feels the same. I’ve started to think more about a beach wedding, partly because we’ve found a great spot and also because I think I’ve dreamt about getting married on a beach when I really think about it. There’s no place I feel better at than on the beach. Above you can find some inspiration that I saved (without checking it with Jon, haha), but lots of flowers, pink, candle lights and pretty romantic. The most important for me is that it will be an amazing party, so pretty relaxed. The dress then, don’t know if I should start talking about it… ;-) One day I want a romantic dress and the other day a full on princess dress. Everything is depending on location so when we have that set I can start planning the dress! We will also have a wedding planner that will help us, feels like we need it. What do you guys think – beach wedding or castle wedding? HUGS <3

50 reaktioner på “WEDDING IDEAS”

 • Mariia says:

  Of course beach!) On my mind, beach is completely full embodiment of your couple

 • Fanny says:

  Beach-wedding, alla dagar i veckan ?

 • Shelly says:

  I would prefer a beach wedding :)

 • Elisabeth says:

  My vote goes to the beach wedding! :) There is nothing more beautiful than the sea, horizon, sun etc.
  I don’t know you, but my opinion is that the beach is more like you than some castle :)

 • Margot says:

  My personal favorite is definitely the beach BUT you should choose the place that makes you feel like YOU at your best ;) And aren’t two dresses an option? Full on princess during the day and comfy and romantic at night for some dancing!!

 • Dora Gerber says:

  I’m no wedding planner, but for you and Jon I see a sunset beach wedding with an evening candlelight reception under the stars. The dress, I prefer the romantic style. The cake, the simple one. The flowers, in pink, purple, violet shades for the decoration, in your hair and for your bouquet.
  Cheers from Switzerland! :)

 • Jana says:

  Beach wedding for sure! <3

 • Mireia says:

  Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Olivia says:

  Beach!!! :D

 • Live says:

  Beach!! Det passer jo perfekt til deg, Janni:) Du er naturlig og ekte, og hvite sandstrender, turkis hav og det gode liv er deg og Jon ;-)

 • For me the best are beach wedding on sunset and this are the best, but when have castle wedding you can feel like princes.
  XoXo ;)

 • Amanda says:

  Beach hade passat er perfekt!

 • Sophie says:

  Oj, jättesvårt att svara på. Men jag kan se dig i en riktig prinsessklänning i en slottstrappa … som Askungen på ett ungefär ?

 • Liena Snow says:

  Looks incredible amazing inspirations!
  Beach wedding sounds wonderful and romantic with a beautiful sunset!
  I have had the same dream about my wedding I would like it at the seaside but at the same time, there needs to be the church and place for a party like a castle for a romantic princess vibes. We have same ideas! Love your vision board all looks so pretty.
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Camilla says:

  Absolut slott, så romantiskt och vilken kanon fest ni kan ha…vänner och familj kan bo på slottet. Blir bröllop i flera dagar Love it : ) älsk på den

 • Ah I can’t wait to see your wedding because I bet it will look stunning!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Natasa Pali says:

  I think that beach wedding really suit you guys ?

 • Aja Z says:

  Beach wedding for sure! Can’t wait :-))))

 • Eva-Maria says:

  I think you two are defo perfect for a beach wedding ;)

  http://www.evakapsta.com

 • Anna Antonsson says:

  Hej!! Så fint!

  Jag hade satsat på en härlig barbecuefest på fredagen på stranden som uppvärmning och sen kört ett fantastiskt bröllop i ett magiskt slott med extra allt ? Dör!!!

  På Those Lovely Days bröllopsblogg finns massa fin inspo och tips som har hjälpt mig mycket i min bröllopsplanering. Jag har bokat deras team för bröllopsdesign, planering, foto och trycksaker och jag är så glad för allt som planerats hittills är helt magiskt.

  Det ska bli spännande att följa med på er planering framöver!!

  Stort grattis fina!

  Kram Anna

 • enna says:

  Jag drömmer om slottsbröllop men för dig hade besch bröllop var det bästa❤️

 • Mikaela says:

  Beach! Skulle passa er så bra :-)))

 • Beatrice says:

  Jag tycker slott hihi! Längtar jättemycket tills ni ska gifta er, ska bli så roligt att se! Kram

 • Maria says:

  Beach! Kan inte föreställa mig något annat för er, ni är ju på stranden hela året typ. ;) Mer laidback vilket jag i högsta grad uppfattar er som, slott blir direkt mer uppstyrt och stelt pga den pampiga miljön. Och tänk så underbart att gifta sig barfota i strandkanten, med vågorna som brusar och solen som blänker i vattnet. Har ni funderat på Formentera? Kanske jobbigt för gästarna att ta sig dit med det vore ett perfekt ställe.

 • Ellie says:

  Can’t wait to see the vlog of your wedding…<3
  http://www.blogellive.com/2018/01/27/ikea-girl/

 • Kasia says:

  beach wedding would be amazing! i love your inspiration pictures :)

 • Marine says:

  Beach wedding !!!! Can’t wait to see your own pics !
  xoxo, from Lyon, France

 • Carmelatte says:

  Aww we share the same ideas <3 I plan on something similar too <3 Although, I am torn between a beach wedding and a wedding on a yacht <3 I just wrote a post about it :

  http://carmelatte.co/wedding-yacht-dubai-find/

 • pascal says:

  a castle at the edge of a beach

 • Sara Möller says:

  Gud så svårt. Jag hade också haft beslutsångest deluxe i ett sånt här sammanhang! Men jag är bombsäker på att ert bröllop kommer bli episkt oavsett. Ni är ett så fint par :)

  .. fast kanske beachen ändå? Haha :D

 • anna julia says:

  Åhh, så herlig!! <3 Jeg er helt sikker på at dere får et fantstisk bryllup allerede ! Kos dere videre på ferie!

 • Anna Lyhs says:

  Midsummer in the swedish archipelago?

 • Jessica Ulacia says:

  Beach wedding!! with sunset in background of course :)

 • sara says:

  I am obsessed with flowers and weddings

  http://7-sevendays.blogspot.gr/

 • Agnes says:

  Tycker stranden helt klart! :D Känns så mycket som er <3

 • Johanna says:

  Spontant känns det som att du skulle gifta dig på en strand, vet inte varför men det var det första jag tänkte :)

 • Ida says:

  Beach wedding!! :)

 • Erika says:

  Strand heeeelt klart!!!! Efter att ha sett ers vloggar och läst din blogg tycker jag på något sätt det känns mest er❤️❤️

 • bianca says:

  Your vision board looks incredibly beautiful and so very much like the images you portray on your blog. My husband and I have been married 16 years this April and my only advice for wedding planning is to keep it simple, follow your heart and don’t let other people pressure you both into doing something that doesn’t feel true to you. And most importantly enjoy yourselves, this is a celebration of your love for each other that you will remember your whole life. I look forward to seeing your special day from a far. Xx

 • Tilly says:

  I think you should have it on the beach <3

 • Sharon Hajny says:

  Slottsbröllop!

 • Nellie says:

  Hello Janni. Defintely beach wedding, it’s more original and way more beautiful. Just imagine the ocean in the background in all wedding photos!

  Will you have a designer to make your dress or will you buy one? Really looking forward to see you in a wedding dress as well!

  /Nellie

 • Janni, I am totally LOVING your inspiration board! I especially love your ideas for your wedding cake! Being a cake designer myself in the States, these cake styles are my absolute favorite to create!! Soft colors combined with fresh florals are so pretty and fun, and to me, they are timeless :) I know whatever you choose will be beautiful whether your wedding is in a castle or on the beach. And of course, if you ever need help or have questions about wedding cakes, just let me know ;)

 • Bronwen says:

  I think you should have a wedding on a clif with a castle looking over a beach. I have been to a wedding like that and it was amazing. Then you will get everything you want.

 • Vira says:

  Tänker att strand bröllop passar er men om ni ska ta slottsbröllops så finns de bara ett slott som är rätt här: er nya hus! Där han friade, där ni ska bo, mysigt att ha era familjer där & det blir garanterat avslappnat då de är i hemma miljö. Plus att de blir ytligare en motivation att bli klar med huset.

  Nät jag tänker ssndbröllop/inspo:
  Sand bröllop då behövs de inte så mycket alla är barfota, grillad god mat med sallad, läskande drinkar, blommor & stjärnor i ditt hår som är lite sjöjungfrulikt med saltspray & lockar, inget smink, bohemisk klänning med släp som blir sandigt. Mysigt, avskalat, romantiskt, jordnära med eleganta detaljer.

 • Marie says:

  Jag känner ju inte dig men har läst din blogg i FLERA år, så nog har man en åsikt hahaha
  Men utefter den person jag gissar på att du är så låter strandbröllop mer som du. Med en vacker lätt böljande klänning hihi
  Tycker din mood board är helt fantastisk!!

  Stort grattis igen!

 • michelle says:

  hahaha! drømmer selv om enten strand eller slått! tror begge deler er fantastisk på ulike vis. Håper det blir mer bryllup planlegging på bloggen, blir spennende. Håper dere har det kult i Mexico :)

 • Madeleine says:

  Gud va härligt med bröllop! Om jag tittar in i spåkulan vågar jag nästan mig på att gissa att ert bröllop kommer bli årets snackis och årets bröllop. Önskar er all lycka, och om ni behöver någon hjälp med planeringen eller inspiration till ert drömbröllop gå in på;
  Bjoerkevent.se eller Madeleinebjoerk.se

  /Bröllopskoordinatorn

 • Åsa says:

  Strandbröllop

Leave a Reply

Your email address will not be published.