TULUM DAYS

Mixed snaps from our days here <3 Tulum in my heart forever!

Hej hjärtan! WOW, jag kan typ sluta prata där. Jag är brunare än på länge (haha), mer utvilad än någonsin (seriöst) och vi har haft den bästa resan någonsin. Vi har vaknat, druckit kaffe i sängen och kollat soluppgången, gått promenad längs stranden, ätit frukost, lagt oss på solsängarna tills vi blev hungriga och beställde då tacos och guacamole och sedan har vi bara latat oss. Badat, njutit och vilat. Allt utan telefoner/jobb i skallen. Det var SÅ välbehövligt och jag kan inte minnas när jag kände mig så här lugn sist. :-) Blev glad när jag insåg att posterna jag tidsinställde kom upp som dom skulle, sånt vet man ju aldrig haha! Ska bli kul att läsa alla era kommentarer också, det brukar jag ju göra dagligen så nu ligger jag efter. ;-) Jon åkte tidigt imorse så det var såklart supertråkigt, jag stannar här i 3 dagar till innan jag beger mig iväg på nästa äventyr. Som tur är bor mina två tjejkompisar 20 minuters promenad bort på stranden så jag tänkte hänga massor med dom. Ska bli mys! Puss och kram från en lugn och brun Janni haha! <3

//Hey loves! WOW, I can almost stop talking there. I’m tanner than in a long time (haha), more rested than ever (seriously) and we’ve had the best trip ever. We’ve been waking up, coffee in bed while watching the sunrise, walked along the beach, had breakfast, been in the sunbeds until we got hungry again and then ordered tacos and guacamole and then we’ve just been chilling. Been in the water, enjoyed and rested. Everything without phones/work in our heads. It was SO needed and I can’t remember the last time I felt this calm. :-) I got so happy when I saw that the posts I’d timed went up on time, you never know with things like that haha! It will be fun to read all your comments too, I usually do that every day so now I’m a bit behind. ;-) Jon left early this morning which of course was super sad, I will stay for 3 more days before I’m off for the next adventure. Luckily two of my friends live 20 minutes beach walk away so I’m planning to hang out with them a lot. Can’t wait! Kisses and hugs from a calm and tanned Janni haha! <3

28 reaktioner på “TULUM DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.