LEO PRINT

Gina Tricot t-shirt (coming soon)/ Na-Kd skirt (here!) – adlink/ LV bag

God morgon babes! Jag ligger i hotellsängen och har precis fått min cappuccino. Jag går alltid upp och beställer det när jag vaknar, så kommer dom med den efter ca 4 min. :-) Jag älskar att vakna upp med en kopp kaffe och ligga kvar i sängen. Igår gick jag bort och hängde med Becca och Anna hela dagen, solade och chillade. Så mysigt att ha mina ladies här, vi bodde ihop i London när jag bodde där och efter det har dom bott kvar och kör nu en säsong här på en av beachclubsen. :-) Det bästa med att resa/bo utomlands är alla vänner man får runtom i världen. Anyways, här en look jag hade på mig en av dagarna. Vit tisha och en skön kjol, och sen barfota såklart. Har bara haft skor när vi ska ut på kvällen och äta middag, annars barfota. ;-) Hemma kommer jag ha den här kjolen med en svart långärmad och klackar, jag gillar att den är öppen så ena benet kommer fram. Like! Nu ska jag njuta av min kaffe och sen blir det frukost vid stranden. Har ni förstått att jag älskar livet här redan? Haha! PUSS <3

//Good morning babes! I’m in the hotel bed and I just got my cappuccino. I always order that the first thing I do when I wake up, and then they bring it to me after about 4 min. :-) I love to wake up with a cup of coffee and stay in bed. Yesterday I walked over and spent the day with Becca and Anna, tanned and chilled. So cozy to have my ladies here, we all lived together in London when I lived there and after that they stayed and they’re now doing a season here in one of the beach clubs. :-) The best thing with traveling/living in another country is all the friends you get around the world. Anyways, here’s a look I wore one of the days. White tee and a comfy skirt, and barefoot of course. I’ve only worn shoes at night when we’re going for dinner, otherwise barefoot. ;-) At home I will wear this skirt with a black long sleeve and heels, I like that it’s open so one leg is showing. Like! Now I’m gonna enjoy my coffee and then have breakfast by the beach. I think you’ve understood that I love the life here already? Haha! HUGS <3

13 reaktioner på “LEO PRINT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.