ORANGE

Na-Kd earrings (here!) – adlink/Verge Girl top/ Storets pants

Hej hjärtan! Hur mår ni? :D Hoppas ni mår strålande! Jag känner mig så lugn, fräsch (har äntligen en bränna haha) och bara allmänt glad. Jag saknar Jon massor däremot… När vi fick hänga så intensivt bara vi två så känns det jobbigare att vara ifrån varandra. Konstigt att det är så! Anyways, här kommer en look från en av kvällarna. Som ni märkt var det osminkat och barfota varje dag. ;-) Det är ju så jag trivs bäst även om jag älskar att klä upp mig och ha en snygg make. Jag blev kär i den här toppen när jag såg den och körde på den tillsammans med ett par sammetsbyxor. Lite varmt men som jag nämnt tidigare så var det kallare där på kvällarna. Faktiskt lite skönt när man hade svettats hela dagen haha! Jag har gått igenom så mycket bilder idag så jag har massor att visa er, fler mattips bland annat så jag hoppas några av er ska till Tulum (om inte så borde ni överväga det…). :-) PUSS <3

//Hey loves! How are you? :-D Hope you feel great! I feel so calm, fresh (finally have a tan haha) and just overall happy. I miss Jon a lot though… When we got to hang out so intensely just the two of us it’s always harder to be away from each other. Weird that it is like that! Anyways, here’s a look from one of the nights. As you’ve noticed it was no make up and barefoot there every day. ;-) That’s how I like it the most even if I love dressing up and having a great make up. I fell in love with this top when I saw it and went for that together with a pair of velvet pants. A bit warm but as I mentioned earlier it was colder at night. Actually pretty nice after sweating all day haha! I’ve gone through so many pictures today so I have lots to show you, more food tips for example so I hope some of you are going to Tulum (if not you should really consider it…). :-) HUGS <3

13 reaktioner på “ORANGE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.