Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:13 | February 6, 2018

ORANGE

Na-Kd earrings (here!) – adlink/Verge Girl top/ Storets pants

Hej hjärtan! Hur mår ni? :D Hoppas ni mår strålande! Jag känner mig så lugn, fräsch (har äntligen en bränna haha) och bara allmänt glad. Jag saknar Jon massor däremot… När vi fick hänga så intensivt bara vi två så känns det jobbigare att vara ifrån varandra. Konstigt att det är så! Anyways, här kommer en look från en av kvällarna. Som ni märkt var det osminkat och barfota varje dag. ;-) Det är ju så jag trivs bäst även om jag älskar att klä upp mig och ha en snygg make. Jag blev kär i den här toppen när jag såg den och körde på den tillsammans med ett par sammetsbyxor. Lite varmt men som jag nämnt tidigare så var det kallare där på kvällarna. Faktiskt lite skönt när man hade svettats hela dagen haha! Jag har gått igenom så mycket bilder idag så jag har massor att visa er, fler mattips bland annat så jag hoppas några av er ska till Tulum (om inte så borde ni överväga det…). :-) PUSS <3

//Hey loves! How are you? :-D Hope you feel great! I feel so calm, fresh (finally have a tan haha) and just overall happy. I miss Jon a lot though… When we got to hang out so intensely just the two of us it’s always harder to be away from each other. Weird that it is like that! Anyways, here’s a look from one of the nights. As you’ve noticed it was no make up and barefoot there every day. ;-) That’s how I like it the most even if I love dressing up and having a great make up. I fell in love with this top when I saw it and went for that together with a pair of velvet pants. A bit warm but as I mentioned earlier it was colder at night. Actually pretty nice after sweating all day haha! I’ve gone through so many pictures today so I have lots to show you, more food tips for example so I hope some of you are going to Tulum (if not you should really consider it…). :-) HUGS <3


13 kommentarer13 kommentarer om “ORANGE”

  Hi Janni,
  These photos are stunning. Love the lighting, so warm, calm and natural. Love the turquoise pool juxtaposed beside your outfit and background – gorgeous!! You have certainly made me want to visit Tulum. Thank you. xx

  Reply

  Hi Janni,

  So nice outfit! I think I’m gonna wear it for the next evenuing… I would like to you know with which kind of shoes you’ll choose with this outfit please?

  Lots of love

  Reply

  I would wear either a pair of orange heels or nude basic heels. :-) Xx

  Reply

  Love the no-makeup and barefoot look. So pretty Janni! That orange color looks great on you.

  Reply

  Du behöver ingen smink för du är lika snygg utan det. Förstår att du älskar din snygga topp! :-D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här