TURQUOISE

The cutest café in Tulum! <3 I’m wearing a Verge Girl set.

Hej hjärtan! Förlåt för min sega uppdatering här men timmarna flyger iväg och helt plötsligt är det kväll och jag måste sova för att orka med dagen efter… Inte mycket datortid med andra ord, haha! Jag har anlänt till JAMAICA!! Så häfigt, ett ställe jag alltid har velat se. :-) Jag är här för att plåta Nelly’s nya kampanj, vi är ett gäng från Sverige, Norge och Danmark här och vi har det underbart. Ni ska få se mer så fort jag har mer tid framför datorn, jag lovar. :-) Jag hade inte sagt nej till att åka tillbaka till stället ovan efter det här, jag stannar gärna här i krokarna ett tag till. ;-) Allt är bara så härligt, enkelt och bekymmersfritt. Vi drack en smoothie och kaffe på ett riktigt gulligt ställe, jag såg borden och stolarna och kände bara att vi var tvungna att prova det. Supergott var det! Nu ska jag sova några timmar innan det är dags för make och dag två med plåtning. Tidsskillnaden hjälper inte direkt till med uppdateringen här heller, haha! Håll ut babes, PUSS <3

//Hey loves! Sorry for my slow updates here but the hours fly away and all of a sudden it’s night time and I have to sleep to have energy for the next day… Not a lot of computer time in other words, haha! I have arrived to JAMAICA!! So cool, a place I’ve always wanted to see. :-) I’m here to shoot Nelly’s new campaign, we’re a group from Sweden, Norway and Denmark here and we have a great time. You’ll see more as soon as I have more time in front of the computer, I swear. :-) I wouldn’t say no to going back to the place above after this, I would love to stay in this area for a while longer. ;-) Everything is just so nice, simple and no problems. We had a smoothie and a coffee at this cute place, I saw the tables and chairs and just felt that we had to try it. It was super tasty! Now I’m gonna get some hours of sleep before it’s time for make up and day two of shooting. Time difference doesn’t really help with the updates here either, haha! Hang in there babes, HUGS <3

16 reaktioner på “TURQUOISE”

 • Liena Snow says:

  Sounds exciting have a great trip and photoshoot. I like the colours in these photos!
  Enjoy the sunshine and have a wonderful day!
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Gabriella says:

  Hej Janni, hittade till din blogg för drygt en vecka sedan och har nog läst igenom två år tillbaka redan ;)
  Du verkar vara en så otroligt fin och härlig tjej, riktigt inspirerande. En fråga bara, nu när jag läst igenom din blogg har jag sett att du är så otroligt nyttig. Känns som att du alltid äter sallad. Jag kanske har fel men i så fall får du rätta mig. Hur kommer dig sig att du äter så hälsosamt? Hur är ditt tänk? Ge gärna lite tips då jag vill bli mer hälsosam men faller tillbaka till det onyttiga lika snabbt. Kramar

  • janni says:

   Hej fina och välkommen! :-) <3 Åh jag ÄLSKAR hälsosam mat, och gillar väl olika sallader lite för mycket... ;-) Men jag är duktig på att balansera, jag äter gärna sallad till lunch och varm mat till middag eller tvärtom. Jag är också en periodare, när jag reser blir det oftast inte lika hälsosamt men inget jag stressar upp mig över. Jag tänker att allt jämnar ut sig och jag har turen att gilla grönsaker/superfoods etc. Prova prova prova och tillåt dig att äta exakt vad du vill 1-2 dagar i veckan, då blir det inte lika "spännande". :-) KRAM!

 • Amanda says:

  Såå fine bilder!! Men hvor er det fine outfitten din fra??
  Klem <3

 • Amanda says:

  Varför umgås du inte med “Emitaz” längre? Från att se er ihop hela tiden till ingenting alls.
  Världens bästa blogg ?

  • janni says:

   Ååh jag saknar henne varje dag, men vi har haft så mycket på olika håll! Vi har varit påväg till varandra flera gånger men det är alltid jobb som kommer emellan… :-( Men snart så! KRAM!

 • Janni just fly for another week with Jon to Tulum or two.

 • Kristjaana says:

  What a perfect shade! Love the turquoise colored furniture – gives a total tropical feeling <3

  x Kristjaana
  http://www.kristjaana.com

 • sara says:

  wow, can i be there just for 1 hour?! agggr

  https://7-sevendays.blogspot.gr/

 • Johanna says:

  Så snygga kläder!! :)

 • Lynn Hoa says:

  Your outfits are always on point Janni! You have such a great taste T.T
  Especially it totally goes with that green/blue background! Stunning!
  I’ve been following you for a while but lost the overview: How long have you been blogging?

  Lots of love,

  Lynn

  http://lynnhoa.net

 • Chloe says:

  Så fin:) Jag befinner mig nu i Melbourne och har precis lagt upp 2 nya inlägg med massor av bilder och på söndag publicerar jag ett samarbete med superfina kläder.

  In och kolla om ni vill:) ​

Leave a Reply

Your email address will not be published.