JUNGLE LIFE

Fraiser jewelry earrings/ Storets dress

Hej hjärtan! Hoppas ni mår bra, jag mår toppen men är rätt trött (kväll här nu). :-) Vi har varit iväg och plåtat hela dagen och kom hem precis efter solnedgången, då åt vi bara middag och satt och pratade ett tag. Vi är ett så mysigt gäng här! Dagarna här betyder smink, fixat hår och massa kläder vilket var den totala motsatsen från mina senaste dagar i Mexico, haha! När jag har kollat igenom mina bilder därifrån så ser jag att det är mycket gult, oranget och beiget vilket är precis vad jag är sugen på färgmässigt just nu. Jag tycker det är så fint, speciellt i djungeln. Finns det något bättre än djungel-life? ;-) Imorgon är vår sista plåtningsdag här och på fredag är det dags att åka hem… Det ska bli mysigt att komma hem såklart, men det är mysigt här också haha! Det jag saknar är internet som funkar, då kommer livet bli lättare. Hoppas ni får en fin dag babes, massa puss <3

//Hey loves! Hope you feel great, I feel amazing but I’m pretty tired (night time here now). :-) We’ve been away all day and got back right after sunset, then we just had dinner and sat and talked. We’re such a nice group here! The days here means make up, hair fix and lots of clothes which was the complete opposite from my last few days in Mexico, haha! When I’ve looked through my photos from there I see that I’ve been wearing lots of yellow, orange and beige which is exactly what I want to wear color wise now. I think it’s so pretty, especially in the jungle. Is there anything better than jungle life? ;-) Tomorrow we have our last photo shoot day here and on friday it’s time to go home… It will be nice to come home of course, but it’s nice here too haha! The one thing I miss is internet that works, that will make my life easier. Hope you’re having a great day babes, lots of love <3

8 reaktioner på “JUNGLE LIFE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.