Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:06 | February 10, 2018

CASA MALCA

Had to check out this spot in Tulum – Pablo Escobar’s old mansion.

Hej från London! :-) Landade imorse och kunde faktiskt sova ca 5 timmar på långflyget. Så skönt, har haft en väldigt smooth resa. Båda mina flyg har landat tidigt så jag har inte haft någon stress, inte ens i tullen i USA där jag även var tvungen att checka om väskan (som alltid när man mellanlandar i USA). Nu har jag en resa kvar och det är hem till Monaco. Längtar! :-) Jag måste bara visa er bilderna från Casa Malca som vi var tvungna att spana in i Tulum! Jag har inte stenkoll på storyn men jag vet att det är ett av Pablo Escobars gamla hus som dom nu har gjort om till ett hotell, vilket jag tyckte var spännande att se. ;-) Så fint ställe och jag ÄLSKAR stolarna och soffan som hänger, riktigt häftig detalj i en trädgård. Vi är ju på hus-inspirations resor nu varje gång vi åker någonstans haha! Nu ska jag göra en cappuccino här i loungen och vänta in mitt sista flyg, hörs i Monaco nästa gång. PUSS <3

//Hello from London! :-) Landed this morning and I could actually sleep for 5 hours on the long flight. So nice, I’ve had a very smooth trip. Both my flights landed early so I haven’t had any stress, not even in customs in the US where I also had to re-check my bag (as always when you travel through the US). Now I have one flight to go and that one goes home to Monaco. Can’t wait! :-) I just have to show you these pictures from Casa Malca that we just had to see in Tulum! I’m not fully educated on the story but I know it’s one of Pablo Escobar’s old mansions that they now made in to a hotel, which I thought was exciting to see. ;-) Such a nice place and I LOVE the hanging chairs and couch, a really cool detail in a garden. We’re on house inspo trips now every time we go somewhere haha! Now I’m gonna make a cappuccino here in the lounge and wait for my last flight, talk to you in Monaco next time. HUGS <3


17 kommentarer17 kommentarer om “CASA MALCA”

  Wow, vilken idé! Jag vill också ha en sådan där fåtölj. Vet inte riktigt var jag skulle ha den i och för sig, haha! När jag ser dina bilder och läser om Tulum så vill jag i princip boka en enkel biljett dit och hänga där tills det blir vår ;)

  Reply

  Ville bara säga att jag tycker att denna resan har varit något av det mest inspirerande på länge! Kommer boka en resa till tulum snarast. När jag har råd ;) Och kläderna! Så fint alltihop!

  Reply

  Åh vad härligt att höra! DO IT, magiskt ställe! Vill redan tillbaka… ;-) Xx

  Reply

  Sag helt underbart ut i Tulum! Vilket hotell bodde ni pa, har du fler hotell att rekommendera?

  Reply

  Vi bodde på La Valise och jag rekommenderar det verkligen! Underbart ställe och personal! Ganska pricy men det är de flesta ställena jag kollade upp! Xx

  Reply

  Hey Janni! I wondered what camera you use for the blog, in Jon’s vlogs I see you using the one with the red cord (which I love.) I hope to hear from you, I love your blog! :)

  Reply

  Cool place to check out. I enjoyed reading the book “Killing Pablo.” The hanging chairs are so cool! Love that idea.

  Reply

  These photos are stunning. I wonder if the chairs and sofa where like this when he lived there?:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här