Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:58 | February 14, 2018

ADVENTURE TIME

Exploring Jamaica from above – and then bobsled through the jungle. ;-)

Good morgon babes och GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! <3 Hoppas ni får och ger massa kärlek idag, det tycker jag är viktigast med den här dagen. Köpa massa presenter osv är inget måste, utan mer att man tänker på att vara extra kärleksfull mot alla man möter. En bra påminnelse. :-) Jag är själv i Monaco idag så jag kommer bara vara extra snäll mot mig själv. ;-) Back to Jamaica – vi åkte ju såklart på lite äventyr! Vi åkte till ett ställe mitt i djungeln där det var vattenfall, massa skog och bara väldigt fint. Vi tog en lift upp och fick se en riktigt fin utsikt över Jamaica. När vi kom upp till toppen var det dags för lite action, nämligen bobsled! Jag har aldrig gjort det innan och herregud vad kul det var haha! Jag fick kontrollera farten och Anniken satt fast i mig så vi åkte ihop. Väldigt roligt och jag skrattade så mycket så jag hade ont i magen efter. Det var ganska mycket turister men fortfarande ett hett tips! :-) Nu ska jag faktiskt träna, ska köra ett kroppsviktspass här hemma (Kayla BBG – se mitt inlägg om det HÄR!). PUSS <3

//Good morning babes and HAPPY VALENTINES DAY! <3 I hope you get and give lots of love today, that’s what I think is important with this day. Buying lots of gifts is not a must, more that you think about being more loving to everyone you meet. A good reminder. :-) I’m alone in Monaco today so I’m just gonna be more nice to myself. ;-) Back to Jamaica – of course we went for an adventure! We went to a place in the middle of the jungle where there were waterfalls, lots of trees and just super pretty. We took a chair lift to the top and got to see a really nice view over Jamaica. When we arrived to the top it was time for some action, bobsled! I’d never done that before and oh my it was fun haha! I got to control the speed and Anniken was hooked on mine so we went together. Very fun and I laughed so much that my stomach was hurting afterwards. It was pretty touristy but still a great tip! :-) Now I’m actually gonna do a workout, I will do a body weight session at home (Kayla’s BBG – see my post about it HERE!). HUGS <3


21 kommentarer21 kommentarer om “ADVENTURE TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • It’s okay to do touristy things when they are that fun!!! The jungle is so green and lush, so beautiful <3

  Dalal
  https://www.justdalal.com

  Reply
 • WOW you are so tanned! amazing to see what a great trip you hat with Nelly! By the way I love the brand, one of my favourite online shops I got to know because of you, so thanks :) <3

  Reply
 • I WAS tanned, it’s coming of every second since I got on the long flight haha! As always… How fun babe, I’m glad you like it! It’s one of my absolute favs too! Xx

  Reply
 • it sounds really kind of an adventure

  http://7-sevendays.blogspot.it/

  Reply
 • Åh vart ifrån är din fina skjorta/blus?

  Reply
 • Från Vero Moda! :-) Xx

  Reply
 • WTF, I only know these lifts from skiing… LOL!!!<3
  http://www.blogellive.com

  Reply
 • Hahaha, same! ;-) Xx

  Reply
 • Hei Janni,
  Jeg lurer på hvor du kjøper bikinier/badedrakter fra? Du har så mye fint.

  Reply
 • Så mycket olika… Nelly, Asos, Nakd, bikini-sidor jag hittar på IG! Kram!

  Reply
 • Härliga bilder och läsvärt som alltid. Hoppas att du har en fin alla hjärtans dag.
  Kram:)

  Reply
 • Looks like so much fun:)
  Happy V day <3

  Reply
 • Haha you know you’re rich and don’t give AF when you are dangling your Hermes slides while on a swing 100 feet above the rain forest.

  Reply
 • HAHAHA we were laughing so much when we realized we were going on a lift like this, Anniken was like “oh no, I seriously do NOT want to drop my slippers”, so I get your point! ;-)

  Reply
 • Vilket härligt äventyr och det ser helt underbart ut! :-D

  Reply
 • Looks so fun! You are brave, I would not go to bobsled.
  Happy Valentine’s Day!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Wow this looks amazing!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Du ser så bra ut & gillar verkligen att du inte har någon hets kring träning och mat som jag förstått de. Jag undrar hur lång du är och hur mycket du väger?

  Reply
 • Hej fina och tack för det, det stämmer! :-) Jag är 170 cm och har seriöst ingen aning om vad jag väger, har inte vägt mig på flera år och planerar inte att börja heller. Dum siffra att bry sig om, jag känner mer på hur kroppen/energin känns plus om kläderna börjar bli tighta. Typ så! :-) Kram!

  Reply
 • Hej. Vart hittar man de vita skorna? Helt perfekta

  Reply
 • Dom är från Ash, men ganska gamla nu… :-( Kram!

  Reply