JAMAICA THROUGH MY PHONE

Jag fotade en hel del med mobilen under vår resa till Jamaica – och jag hade typ helt glömt bort dom! Det här var utsikten jag kom fram till, poolen i vår villa Nelly hyrde. :-)

//I shot lots of photos on my phone during our trip to Jamaica – and I almost forgot about them! This was the view I arrived to, the pool in our villa Nelly rented. :-)

Första morgonen med smink och fixat hår – något jag inte hade gjort på 2 veckor om inte mer. Tulum gav mig en bränna och jag gillar ju bäst att vara osminkad, men jag älskar när Sarah Grunden sminkar mig!

//The first morning with make up and hair – something I hadn’t done in 2 weeks if not more. Tulum gave me a tan and I like the no make up feeling the most, but I love when Sarah Grunden does my make up!

Första stoppet var en färgglad marknad – kan jag bara få måla om vårt hus i alla möjliga färger tack? :-))) Klänningen kommer in snart – jag säger till!

//The first stop was a colorful market – can I just repaint our house in all different shades of colors thanks? :-))) The dress will be out soon – I’ll let you know!

Vi åkte sen vidare till båten vi hade för kvällen för att plåta mer – här med underbara och härliga Matilda!<3

//After that we went to the boat we had for the night to shoot more – here with the amazing and great Matilda! <3

Självklart fick jag styra båten… Eller? ;-) Det var faktiskt kaptenen som bad mig ställa mig så han fick ta en bild, därav mitt överdrivna happy-face haha!

//Of course I got to steer the boat… Or did I? ;-) It was actually the captain who asked me to stand there so he could take a photo, hence my over excited happy face haha!

När vi var klara med plåtningen skålade vi med margarithas och väntade in solnedgången. <3

//When we were done with the shoot we celebrated with margarithas and waited for the sunset. <3

Träffade den här sötnosen Josefine också, från Danmark men hänger mycket i Marbella! Vi får hänga där nästa gång! :-)

//Met this cutie Josefine too, from Denmark but she spends a lot of time in Marbella! We’ll have to hang there next time! :-)

Retade min babe Anniken som vanligt. :-)) Tycker om den tjejen så mycket, vilken underbar människa! Tror det var vår tredje eller fjärde kampanj vi plåtade ihop!

//Did pranks on my babe Anniken as per usual. :-)) I like that girl so much, what an incredible person! I think this was our third or forth campaign we shot together!

Visste inte om jag var så brun när jag kom till Jamaica, men efter en snabb jämförelse med Carro som kom direkt från Sverige så insåg jag att jag hade visst fått lite färg… Haha, allt ramlar av nu däremot. Hatar att bli torr i huden!

//I didn’t know if I was that tanned when I arrived to Jamaica, but after a quick comparison with Carro that came straight from Sweden I realized I was pretty tanned… Haha, everything is falling off now though. Hate getting dry skin!

En dag hade vi den här sötnosen med på plåtningen. Jag älskar djur men om jag ska vara ärlig så är jag lite rädd för hästar… Jag red i 3-4 år när jag var yngre men hade några elaka hästar så blev skrämd. Känns bättre nu däremot men jag har riktigt mycket respekt för dom!

//One day we had this cutie with us on the shoot. I love animals but to be honest I’m a bit scared of horses… I did horseback riding for 3-4 years when I was younger but I had some mean horses so I got scared. It feels better now though but I have a lot of respect for them!

Vi plåtade lite i huset också, och såhär ser det alltså ut. En fotograf och en med en skärm för att få rätt ljus i ansiktet. :-)

//We shot some in the house too, and this is how it looks. One photographer and one person with a reflector to get the right light in the face. :-)

En dag fotade vi utanför en riktigt söt bar! <3  //One day we shot outside a super cute bar! <3

Och sista dagen avslutade vi med en bild där vi alla hade samma t-shirts – “Sisterhood” inför Internationella Kvinnodagen! <3 SÅ härlig resa och jag saknar alla redan, hade lätt kunnat stanna några dagar till för att bara hänga med gänget. :-) TACK ladies (och killarna som var med), ni är bäst! Nu – film och te. PUSS <3

//And the last day we finished off with a picture where we all had the same t-shirt – “Sisterhood” for the International Women’s day! <3 SUCH an amazing trip and I miss everyone already, I could easily stay for a few more days just to hang out with everyone. :-) THANKS ladies (and the guys that was there), you’re the best! Now – movie and tea. HUGS <3

19 reaktioner på “JAMAICA THROUGH MY PHONE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.