STRIPES

Tulum mornings <3 Wearing & Other Stories swimsuit (here!) – adlink

God morgon hjärtan! Hoppas ni mår bra, jag mår bra och gick och la mig 21.00 efter att ha somnat i soffan… Fattar inte min jetlag just nu, haha! Vaknade vid 5.20 däremot så min jetlag har liksom gått åt fel håll haha! Inte mig emot, jag föredrar att gå och lägga mig tidigt och vakna tidigt. ;-) Idag ska jag ta tag i lite bankärenden och tvätta det sista, tvättade 3 maskiner igår och städade hela lägenheten. Bästa känslan! Jag hade däremot gärna bytt ut det mot en till dag på stranden i Tulum. Det finns inte mycket att klaga på där, solen skiner, det är varmt, man kan glida runt i färgglada baddräkter/bikinis varje dag… Den här baddräkten fick jag så mycket frågor om efter min vlogg därifrån och kom på att jag faktiskt fotade några bilder i den. Så här kommer lite bättre bilder på den, superskön och härliga färger! :-) Nu ska jag gå på prommis innan jag ska ta tag i tvätten! PUSS <3

//Good morning loves! Hope you feel great, I feel good and went to bed at 9pm after falling asleep on the couch… Don’t understand my jetlag right now, haha! I woke up at 5.20 though so my jetlag is totally wrong haha! I don’t complain, I prefer to go to bed early and wake up early. ;-) Today I have some bank errands and I also have to do the last bit of laundry, I did 3 machines yesterday and cleaned the entire apartment. The best feeling! I would love to change it for one more day at the beach in Tulum. There’s not a lot to complain about there, the sun is shining, it’s hot, you can walk around in colorful swimsuits/bikinis every day… I got so many questions about this swimsuit after the vlog I posted from there and I remembered that I took some photos in it. So here are some better pics of it, super comfy and great colors! :-) Now I’m heading out for a walk before more laundry! HUGS <3

15 reaktioner på “STRIPES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.