THE NELLY HOUSE

Our mansion in Jamaica… What an incredible place!

God morgon hjärtan! Hur mår ni den här fredagen? Jag mår strålande, sov som en stock och känner mig energifylld. :-) Ganska grått ute just nu men jag ska ta mig ut på en promenad till mataffären och handla lite. Tycker det är så mysigt att vara hemma i vår lägenhet, den är inte så stor men jag trivs verkligen när det är lite mindre. Speciellt när man är själv, mindre att städa haha! ;-) Lite skillnad från vårt hus vi hade på Jamaica! Tog inte en bild i rummet insåg jag men dom var så mysiga. När jag kom fram till huset trodde jag först att det var ett hotell, men det var visst en villa… Haha! Vi var ganska många så vi fyllde huset snabbt, men jag märkte sista dagen att vi hade både massagerum och biorum på våningen längst ner. Hade inte ens varit där nere! ;-) Nu ska jag gå och handla, hörs senare. PUSS <3

//Good morning loves! How are you this friday? I feel great, slept like a baby and I feel energized. :-) Pretty grey here today but I’m heading out for a walk to the grocery store to buy some food. I think it’s so cozy to be at home in our apartment, it’s not that big but I really like it when it’s a bit smaller. Especially when you’re alone, not that much to clean haha! ;-) A big difference from the house we had in Jamaica! I realized I didn’t take one single picture in the rooms but they were so cozy. When I arrived to the house I actually thought it was a hotel at first, but it was just a villa… Haha! We were a lot of people so we filled the house quickly, but I noticed the last day that we had a massage and cinema room on the last floor. I hadn’t even been down there! ;-) Now I’m heading to the store, talk later. HUGS <3

10 reaktioner på “THE NELLY HOUSE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.