BIKE RIDE

Gina Tricot scarf (here!) – adlink/ Designers Remix top (sold out) and skirt (here!)

Goood morgon babes! Hoppas ni har en fin morgon. :-) Jag vaknade tidigt i vanlig ordning, haha! Längtar tills Jon kommer hem (imorgon, wohoo) så jag inte går och lägger mig vid 9… Väldigt skönt och jag är sjukt utvilad, men några dagar räcker. ;-) Ska möta upp Allegra (min tjejkompis som bor här) idag iallafall så det ska bli kul, hon är äntligen tillbaka! Igår körde jag spa-night – body scrub, hårinpackning, ansiktsmask osv. Så skönt! Anyways, jag har fått SÅ många mail/frågor om det här setet jag hade på mig i Tulum när vi var ute och cyklade. Det är inte en klänning som många verkar tro, det är en topp och en kjol. Tyvärr verkar toppen vara slutsåld, hittar den inte på hemsidan längre nämligen… Superfint set iallafall och väldigt skönt! :-) Nu ska jag börja redigera vlogg nummer två från Jamaica, tänkte försöka få upp den imorgon. Ha en fin lördag babes, PUSS <3

//Good morning babes! Hope you’re having a great morning. :-) I woke up early as usual, haha! I can’t wait for Jon to come home (tomorrow, wohoo) so I don’t go to bed at 9… Super nice and I’m so rested, but a few days is enough. ;-) I will meet up with Allegra (my friend who lives here) today anyhow so that will be fun, she’s finally back! Yesterday I had spa night – body scrub, hair mask, face mask etc. So nice! Anyways, I’ve gotten SO many emails and questions about this set I wore in Tulum when we were out biking. It’s not a dress as a lot of you think, it’s a top and a skirt. Unfortunately it looks like the top is sold out, I couldn’t find it on the website anymore… A very pretty set anyhow and very comfy! :-) Now I’m gonna start editing vlog number two from Jamaica, I’m planning to get it online tomorrow. Have a great saturday babes, HUGS <3

17 reaktioner på “BIKE RIDE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.