ADVENTURES IN JAMAICA

Last vlog from Jamaica – from our adventure day!

En till vlogg från Jamaica, wohoo! Vi gjorde ju så mycket där så jag bestämde mig för att vlogga två dagar. :-) Enklare att vlogga när man gör massa saker än när man är hemma själv i Monaco… ;-) Det här var vår sista dag när vi åkte på utflykt och körde bobsled, och det var så fantastiskt roligt! Vill göra det igen, haha! Efter det åkte vi och plåtade lite och avslutade med att kolla på vattenfallen. Där passade vi på att plåta lite också, men den här vloggen är inte lika mycket fokus på plåtningarna. :-) Hoppas ni gillar den!! Jon kom hem idag och det var så mysigt, vi åt lunch på Metropole Hotel och sen har vi bara hängt hemma. Så mysigt! Han ska iväg igen imorgonbitti (till Tyskland för jobb) men han kommer hem igen på kvällen eller dagen efter. Skönt att ha honom tillbaka i Europa och samma tidszon. ;-) Ha en fin kväll babes, PUSS <3

//Another vlog from Jamaica, wohoo! We did so much over there so I decided to vlog two days. :-) Easier to vlog when you do a bunch of things compared to being home alone in Monaco… ;-) This was our last day when we went out for adventures and took a ride in the bobsled, and it was incredibly fun! Want to do it again, haha! After that we went to shoot some photos for the campaign and then we finished the day off with going to the waterfalls. We took some photos there too, but this vlog I decided to not film as much photoshoot. :-) Hope you like it!! Jon got back home today and it was so cozy, we had lunch at Metropole Hotel and then we’ve just been at home. So cozy! He’s leaving tomorrow morning again (Germany for work) but he will be back again at night or the day after. Nice to have him back in Europe and the same time zone. ;-) Have a great night babes, HUGS <3

6 reaktioner på “ADVENTURES IN JAMAICA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.