Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:58 | February 18, 2018

ONLINE FAVS

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. top here! bottom here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!/ 9. here!/ 10. here!  – all from Nelly (adlinks)

Good morgon babes! Solen skiner här igen, och idag kommer Jon hem! Bra morgon! :-)) Han kommer vid lunch och jag läängtar! Vi har inte setts på typ 2 veckor nu, vilket är länge nu för tiden. Jag fick ett mail tidigare i veckan om att NLY Trend kör 20% off i helgen och jag tänkte att jag skulle berätta det för er, men jag har helt glömt… Så nu har jag spanat in hemsidan för favoriter och hittade så mycket, som vanligt! ;-) NLY trend är min favorit och det är därifrån jag köper i princip alla mina plagg från Nelly. Jag har redan nummer 1, 3, 6 och 7… Den rosa kappan får jag så otroligt många komplimanger/frågor om när jag använder, jag hade den sist jag reste och seriöst 10 personer har frågat vart den kommer ifrån. Folk på flygplatsen, flygvärdinnor och kvinnor från check-in disken (jaa, jag använde den bara på flygplatsen pga värmen i länderna jag var i haha). Jag är sugen på att klicka hem nummer 8 och 10, dom jeansen ser perfekta ut… Anyways, hett tips att kolla in om ni är sugna på nytt! Ni kan se allt HÄR! :-) Ha en fin söndag så hörs vi senare, PUSS <3

//Good morning babes! The sun is shining here again, and Jon comes home today! Good morning! :-)) He arrives around lunch and I caan’t wait! We haven’t seen each other for about two weeks, which is a long time nowadays. I got an email earlier this week about NLY trend having 20% off this weekend, and I thought I would tell you, but I totally forgot… So now I’ve looked through the website for my favorites, as usual! ;-) NLY trend is my favorite and that’s where I buy most of my clothes from Nelly. I already have number 1, 3, 6 and 7… I’ve gotten so many compliments/questions about the pink coat when I’ve been wearing it, I wore it for my last trip and seriously 10 people asked me where it’s from. People in the airport, flight attendants and women from the check in desk (yes, I only used it in the airport because of the heat in the countries I was in haha). I wanna buy number 8 and 10, those jeans looks perfect… Anyways, great tip to check it out if you feel like something new! You can see it all HERE! :-) Have a great sunday and I’ll talk to you later, HUGS <3


9 kommentarer9 kommentarer om “ONLINE FAVS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud så fina kläder!

  Reply
 • Happy Sunday! I like the pink tones a lot, looks so pretty!
  Have a lovely day.
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Oh fuck it, the longer the less I can live with this… Seriously?
  Janni, you are pretty and smart but making money with links to fashion items produced under bad conditions – come on!
  This blogger world is so fucked up!!!

  http://www.blogellive.com

  Reply
 • I am sorry but I’ve been working with Nelly forever and I’ve been talking to them a lot about the working conditions, and they have strict rules about it which I have to accept. This is my job so I will link to clothing pieces I buy/use, and I’ve always done that! Sorry if you feel like I’m doing a bad job, but I’m not forcing you click or buy them! Xx

  Reply
 • Hej Janni!! Jag undrar om du skulle kunna ge några tips på hur du använder polaroidkameror, typ vad du brukar tänka på och inspiration av vad man kan fota! Älskar polaroidkameror för att de ger en speciell känsla och brukar uppskattas mer än ett foto som ligger och skräpar i mobilen. Jag vet iofs inte riktigt om du brukar fota med det, men om du gör det får du gärna göra en video/bloggpost om det! KRAAM DU ÄR BÄÄÄST!

  Reply
 • Åh jag använder bara min på resor och tar 1-2 bilder per resa att spara som minne, men jag fotar alldeles för sällan med den… Lek runt och fota bara, jag gillar när dom inte är perfekta! :-) Kram!

  Reply
 • Totally obsessed with No.1 and No.6! Great picks and thanks for sharing Janni x

  Millie x
  http://queenmillie.blogspot.co.uk/2018/02/portugal-day-one.html

  Reply
 • Which size do you got number 1 in?

  Reply