Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:27 | February 20, 2018

BREAKFAST IN BED

My new favorite combo – cinnamon oatmeal with fresh blueberries, strawberries, pumpkin seeds and salted cashew nuts! <3

God morgon babes! Breakfast in bed, så härligt. :-) Soffan var full nämligen, haha! Jon, Oskar och Benni kom tillbaka från Tyskland inatt vid 2 efter att ha kört hela vägen från Tyskland. Oskar och Benni sov på soffan så jag vaknade upp till fullt hus, lite mysigt när jag varit ensam hemma så länge. :-) Som tur är har vi en soffa där man kan dra ut en säng, annars hade det blivit tight haha! När alla vaknade gjorde jag frukost och det blev min nya favoritkombo. Jag gör gröt och häller i massa kanel samtidigt som den kokar upp, sen toppar jag med färska bär, pumpafrön och den sista touchen är rostade och saltade cashewnötter. Mums! Jag brukar alltid toppa med frysta bär men nu köpte jag på mig lite färska och det smakar ju så mycket mer… Nu ska jag göra kaffe, jobba lite och välja ut lite bilder som vi ska fixa filter till. Ni är såå många som frågar om filter nämligen! PUSS <3

//Good morning babes! Breakfast in bed, so nice. :-) The couch is full actually, haha! Jon, Oskar and Benni got back from Germany last night around 2 after they’ve driven all the way from Germany. Oskar and Benni slept on the couch so I woke up to a full house, pretty cozy after being home alone for so long. :-) Luckily we have a couch that has a bed, otherwise it would’ve been tight haha! When we all woke up I made breakfast and this is my new favorite combo. I make oatmeal and add lots of cinnamon when it cooks, then I top with fresh berries, pumpkin seeds and the last touch is toasted and salted cashew nuts. Yum! I usually always top it with frozen berries but I bought fresh ones and it tastes so much more… Now I’m gonna make coffee, work some and pick out some pictures so we can start making filters. Sooo many of you asks about filter! HUGS <3


12 kommentarer12 kommentarer om “BREAKFAST IN BED”

  Oj vad det ser gått ut! Till min fråga, hur har du och Jon tänkt med planeringen av bröllopet? Nämligen sommaren kommer ju snart haha?

  Reply

  Det lät ju ordentligt smarrigt! Tänk bara på att köpa Ceylonkanel och INTE Kassiakanel. Den sistnämnda är nämligen bland annat levertoxiskt. Här till exempel kan du läsa lite om de olika kanelsorterna https://foodpharmacy.se/2015/03/sanningenomkanel/ Sen är det bara att gå lös med ceylonkanelen! haha :D
  Kram på dig snygging!

  Reply

  Hej! Undrar vad hotellet hette som ni bodde på i Tulum? Ser ju så härligt ut!

  Reply

  Yesssssome filters! It would be amazing if you could include in a video about how you edit on lightroom as well, even if it is just a couple of images pretty quick! Hope you have a wonderful week! xoxox

  Reply

  Cannot wait for the filters! Love yours and Jons pictures so much! You are the best <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här