Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:57 | February 20, 2018

TULUM MOMENTS

Snaps from Tulum – can’t wait to go back… <3

Hej babes! Här kommer lite mer Tulum-bilder som jag haft i en mapp på datorn men inte lagt upp ännu… Jag har ju SÅ många bilder därifrån och kommer nog inte posta alla då det var några veckor sedan vi åkte därifrån. ;-) Tyckte det var tråkigt att bara låta dom ligga i en mapp och inte dela med mig. Jag var så glad över att få hänga med Becca och Anna igen, mina vänner som bor där och jobbar en säsong. Där kan vi säga bra idé, hade gärna hängt i Tulum i 3-4 månader haha! Som jag sagt innan – om ni funderar på vart ni ska åka (som ni är många som frågar mig om) så vill jag bara tipsa er massor om Tulum. Ni kommer inte ångra er! :-) Idag har vi sprungit ärenden på stan och jag har lagat både lunch och middag här hemma. Jag har fått sån feeling i köket nu och lagar olika maträtter hela tiden, haha! Jag har i princip ätit veganskt sedan jag kom hem, det började med att jag fick massa recept av min tjejkompis Edita och sen fortsatte jag bara på samma spår. Ska försöka dela med mig lite av det! PUSS, ha en fin kväll <3

//Hey babes! Here comes some more Tulum-pics that I’ve had in a folder on my computer but not posted yet… I have SO many pictures from there and will probably not post all of them since it was a few weeks ago we left. ;-) I think it’s sad to let them just be in a folder and not share them. I was so happy to spend some time with Becca and Anna again, my friends who live and work there for the season. That is what I call a good idea, I would love to hang out in Tulum for 3-4 months haha! As I’ve said before – if you’re thinking about going somewhere and you don’t know where (like many of you guys ask me about) I just really want to promote Tulum. You won’t regret it! :-) Today we’ve been running around doing errands in town and I cooked both lunch and dinner at home. I have feeling in the kitchen at the moment and I cook different dishes every day, haha! I’ve mostly had vegan food since I got back home, it started with me getting lots of recipes from my friend Edita and then I just continued on the same track. I will try to share some of that! HUGS, have a great night <3


14 kommentarer14 kommentarer om “TULUM MOMENTS”

  Tulum är ju drömmen! Allt verkar dock så himla dyrt! Finns det något en ”vanlig” person har råd med? Hur långt frön stranden ligger Tulum stad/by?

  Reply

  Det ser underbart ut! Vilket fantastiskt vatten! :)

  Reply

  Amazing photos, such an inspiration for us here is Sweden staring out the window seeing snow and -6degrees. Thanks for an amazing blog Janni! ❤️

  Reply

  Hej Janni! Kan du inte göra en update om huset? Hoppas varje dag att det kommit upp en update haha. ❤️

  Reply

  Hej Janni!

  Vilka otroliga bilder ?
  Finns det något sätt jag kan komma i kontakt med Becca och Anna? Jag hade gärna åkt dit och arbetat en säsong som de gör! Har de någon blogg kanske?

  Tusen tack för svar!
  Kram
  Johanna

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här