OUTDOOR WORKOUT

Beach workout – arms and abs!

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jag mår bra men satan vilken träningsvärk jag har… Haha! Nu har ju jag varit hemma i snart två veckor, och det har varit magiskt. Jag har tränat, lagat mat och gått promenader typ. Det mår kroppen bra av. :-) Igår drog jag med mig Jon och körde ett pass utomhus, märkte även hur mycket roligare det är att träna tillsammans med någon. Jag har ju kört själv nu när jag varit hemma! Vi tog med oss lite vikter och gick ner till stranden, första rundan sken solen och jag höll på att svettas ihjäl haha! Solen gick i moln efter det och det var så mycket skönare att köra då. :-) Jag har börjat om på Kayla Itsines BBG som jag skrev om förut, och är nu på vecka två! Jag köpte appen och har den i mobilen vilket underlättar massor under passet. Igår var det arms and abs och det var tungt. Riktigt tungt även för Jon haha! Om ni inte gillar att gå till ett gym så rekommenderar jag verkligen att köpa hem lite vikter (typ 3 och 5 kg), ett hopprep och en yogamatta. Då har du allt du behöver! :-) Nu ska jag gå prommis, PUSS <3

//Good morning loves! How are you? I feel great but holy sh*t my muscles are sore… Haha! I’ve been at home for almost two weeks now, and it’s been magical. I’ve been working out, cooked food and going out for walks. That makes your body feel good. :-) Yesterday I dragged Jon with me for a workout outside, I noticed how much more fun it is to work out together. I’ve done workouts alone now when I’ve been at home! We brought some weights and went down to the beach, the first round the sun was shining and I was so sweaty haha! The sun went away after that and it was so much nicer to do it then. :-) I’ve restarted Kayla Itsines BBG that I told you about before, and now I’m on week two! I bought the app and I have it on my phone which makes the sessions so much easier. Yesterday it was arms and abs and it was tough. Really tough even for Jon haha! If you don’t like going to a gym I really recommend buying some weights (like 3 and 5 kg), a skipping rope and a yoga mat. Then you have everything you need! :-) Now I’m heading out for a walk, HUGS <3

22 reaktioner på “OUTDOOR WORKOUT”

 • NIKA says:

  Not sure, whether I’d be able to lift up 5 kg weights on each hand hahahah but I guess it’s good to start with 2 kg per hand in the beginnings or?!

  Have a great and bright Thursday!

  NIKA

  • janni says:

   Start with lighter weights, and then when you feel stronger use heavier! :-) Don’t be scared of getting extremely tired, that’s how you get stronger in my opinion haha! Xx

 • Mireia says:

  Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Love working out outdoors!!! Looking great as always Janni x

  Millie x
  http://queenmillie.blogspot.co.uk/2018/02/portugal-day-one.html

 • Lisa says:

  Hej!
  Du verkar alltid ha så bra motivation inför träning, vad skulle du säga motiverar dig? Ofta tänker jag att jag mår bra utan träning men sen när jag väl tränar inser jag hur bra det känns. Men förutom just den känslan, vad får dig att vilja fortsätta? :)

  • janni says:

   Hej fina! Nja, jag är en väldig periodare, men mina promenader håller jag oftast fast vid. Det är liksom “min tid” på dagen och jag älskar den. Det som får mig att fortsätta är energin jag får av träning, jag blir en helt annan människa om jag tränar än om jag inte gör det. Jag orkar göra mer, kroppen känns stark och jag känner mig “ren” inuti om du förstår? Haha! Kram!

 • Johanna says:

  Så härligt med uteträning! Här hemma är det inte så lockande just nu, halt och jäkligt, haha! :)

 • Liena Snow says:

  Amazing! I miss working out so much, I remember when I was able to run and do push-ups.
  I really miss it. These days even climbing a flight of stairs leave me exhausted.
  But compared where I was a year ago. I am doing good now, even despite last week being very tired and unfortunately tired for me means even difficult to walk.
  I am very hopeful and pray that soon I will be able to work out again and run! I miss running!
  Thank you for sharing your workouts, Janni! Have a wonderful day!
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Eleonore says:

  Hur tänker du kring mat? Eller hela helheten av träning, mat, leva och njuta? Kör också Kayla (v.3) så det är intressant och få veta hur du gör =) <3

  • janni says:

   Jag tänker nyttigt 80% och 20% vad jag vill, typ. :-) När jag är i en period där jag tränar och äter bra så blir jag inte sugen på godis/pizza osv, konstigt nog. Men – blir jag sugen på choklad, pommes eller en pizza så äter jag det men inte varje dag. Njuta är för mig superviktigt, så jag gillar att träna på morgonen och sedan äta gott och njuta resten av dagen. :-) Jag tror att om man har förbud så är det bara det man är sugen på, typ “jag ska inte äta godis på en månad”, då kommer du vilja ha det direkt dagen efter… Så tänk smart, nyttigt mestadels av tiden och sedan lite godis eller vad du gillar. Kram!

 • Sara Möller says:

  Jag är ungefär halvvägs i Kaylas träningsprogram. Och herre min hatt, vilken träningsvärk jag får av VARJE pass. Det är på en helt sjukt nivå :’D

 • Ellie says:

  I hardly never work out… Ups!
  http://www.blogellive.com

 • Elin says:

  Skulle inte du kunna dela med dig av något träningspass, du är bäst!

 • Netti Starby says:

  Vad härligt med träning och jag brukar oftast träna hemma med mina redskap. Bra jobbat! :-D

 • Moster says:

  Janni 3 och 5 Hahaha, nu får vi ta ett pass med lite riktiga vikter när vi träffas ;) ;) kram Moster

  • janni says:

   HAHAHA, du får köra ett av dessa pass med mig så får vi se hur kaxig du är med vikterna! ;-) KRAAAM!

 • Hannah says:

  Hi Janni,
  Amazing, like your workout vlogs!
  and I love to run do you might know beautiful tracks to walk / run from 5km up to 10km?
  …as I am about to move to Monaco / Beausoleil.

  • janni says:

   They closed my favorite route because they’re rebuilding something. :-( But around Plage Mala, not sure how long it is though… Xx

 • Jelena says:

  Jaani <3 I would love to know what app do you use during your workouts? You r the best <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.