ROAD TRIP

God morgon babes, den här gången från Livigno i Italien! Igår hoppade vi in i bilen för en liten road trip hit, och jag dokumenterade med mobilen. ;-) Här var vi taggade på att åka i den nya bilen (Jon har en ny bil)!

//Good morning babes, this time from Livigno in Italy! We jumped in the car yesterday for a road trip here, and I documented it all with my phone. ;-) Here we were excited to go in the new car (Jon has a new car)!

Vi slog in på GPS:en och såg att vi hade ca 510km framför oss, med några bergsvägar vilket alltid tar lite tid. :-)

//We put our location on the gps and saw that we had around 510km ahead of us, with some mountain roads which always takes some time. :-)

Första stoppet i Italien – en stor kaffe till mig och en påse nötter, för Jon blev det en baguette med skinka och kaffe. Älskar kaffe-stopp på vägen, beställer alltid en stor så jag kan sippa på den i bilen!

//First stop in Italy – a big coffee for me and a bag of nuts, Jon had a baguette with ham and coffee. I love coffee stops along the way, I always order a big one so I can sip on it in the car!

Här är den vita sidan på bilen, den är halvt vit och halvt svart. :-) Superfin och så skön att åka it, även om den låter lite högt… Haha!

//Here’s the white side of the car, it’s half white and half black. :-) Such a nice car and it’s so comfy to drive, even if it sounds pretty loud… Haha!

Här är så ni kan se färgerna, ena sidan är alltså svart och den andra vit med en röd rand emellan. Jon ska alltid göra sina bilar speciella, och jag tycker alltid han lyckas så bra. :-)

//Here is a pic so you can see the colors, one side is black and the other one white with a red stripe in between. Jon always makes his cars special, and I always think he makes them so cool. :-)

Efter ca 6 – 6,5 timmar i bilen kom vi fram till hotellet i Livigno. Hungriga som bara den, det hade inte funnits något stopp på vägen som såg okej ut dom sista timmarna så vi knaprade riskakor i bilen haha!

//After about 6 – 6,5 hours in the car we arrived to the hotel in Livigno. Very hungry since there wasn’t a stop on the way that looked ok the last hours, so we had rice cakes in the car haha!

Jag beställde fisk med kronärtskocka och potatismos, och det var så gott… En iskall cola zero till det så var livet gött! :-)

//I ordered fish with artichoke and mashed potatoes, and it was so good… An ice cold coke zero with that and life was good! :-)

Sen vaknade vi upp till den här utsikten imorse, HUR VACKERT!? Jag älskar berg, snö och soluppgång. Den här är tagen från balkongen i vårt rum, sån dröm att vakna upp här. Planen för dagen är spa när killarna är ute och åker heli-skiing (det var svår åkning och jag har inte åkt så mycket pudersnö, så jag stannade på hotellet), efter det ska vi ut och köra bil på isbana. Så spännande! Ha en fin fredag så hörs vi sen, PUSS <3

//Then we woke up to this view this morning, HOW PRETTY? I love mountains, snow and sunrise. This one is from the balcony in our room, such a dream to wake up here. The plan for the day is spa when the guys are out heli skiing (it was a tough ski track and I haven’t done that much powder skiing, so I stayed at the hotel), after that we’re heading out to drive cars on ice. Exciting! Have a great friday and I’ll talk to you later, HUGS <3

15 reaktioner på “ROAD TRIP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.