ICE DRIFTING

Drifting these babies on ice yesterday – so much fun!!  

I’m wearing Chimi glasses, Mr&Mrs Italy jacket, Storets sweater, Na-kd jeans and Inuikii boots!

God morgon hjärtan! Hoppas ni har en fin start på helgen, det har jag. :-) Började dagen med en kall promenad här i byn, och wow så frisk luft och härliga berg som utsikt. Det var så fint så jag gick fel och fick en detour på 30 minuter extra haha! Det blev en långpromenad istället för en kort “vakna till” promenad. :-) Kom tillbaka och har precis ätit en riktigt god hotellfrukost! Igår gjorde vi något annorlunda, nämligen sladdade med bilar på is. Inte vilken bil som helst däremot, det var Lamborghinis. Det kändes fel i början att “leka” och sladda med en riktig sportbil, men efter ett tag blev det mest roligt. Jag gjorde ju något liknande med Audi för typ 2 år sedan, och jag kände att jag fortfarande hade kunskapen. Riktigt bra träning för bilkörning på halt underlag, man lär sig hur man ska hantera bilen om den sladdar. Jag kommer troligtvis aldrig sladda runt i en sån här bil på gatorna, men lite roligt ska det vara också. ;-) Nu ska vi hoppa in i bilen igen och köra mot St Moritz – äntligen ska jag få se det stället! PUSS, hörs sen <3

//Good morning loves! Hope you’re having a great start of the weekend, I have. :-) I started the morning with a cold walk here in the village, and wow the air is so fresh and amazing mountains as a view. It was so pretty so I walked the wrong way and got a 30 minute detour haha! It ended up being a long walk instead of a “wake up” walk. :-) I got back and then we had an amazing hotel breakfast! We did something different yesterday, ice drifting with cars. Not any car though, it was with Lamborghini’s. It felt so wrong in the beginning to “play around” and drift a full on sports car, but after a while it was just fun. I did something similar with Audi about 2 years ago, and I still felt that I remembered. Great training for driving on icy roads, you learn how to control the car if it drifts. I will probably not drift around in a car like this on the street, but it should be fun too. ;-) Now we’re getting back in the car again and will head to St Moritz – finally I’ll get to see that place! HUGS, talk later <3

11 reaktioner på “ICE DRIFTING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.