ST MORITZ

Exploring St Moritz <3 Walking in the woods and coffee at Palace.

Hej babes! Förlåt för sent inlägg idag, men vi åt frukost och sen gick vi ut på promenad direkt. Vi kom fram igår och hängde bara i huset, drack lite vin och kollade solnedgången. Min tjejkompis Allegra har hus här så vi bor hos dom i helgen, och jag hade mer än gärna stannat hela veckan. Jag blir så lugn med bergen, snön och frisk luft. Det var ganska molnigt imorse och vi kollade kamerorna från backen, tillslut bestämde vi oss för att vänta med skidåkning till imorgon och förhoppningsvis får vi sol. :-) Jag föredrar en solig dag i backen än en dag där man knappt ser vart man åker, och jag är nog ganska petig när det kommer till skidåkning. Jag vill ha sol och bra snö, haha! Skyller det på Jon och att vi har åkt så mycket skidor att jag bara tycker det är värt det när det är riktigt bra. ;-) Vi passade på att gå en långpromenad ner till stan istället, där satte vi oss på hotellet Palace och drack en kaffe. Så mysigt efter en kall promenad. Nu är vi tillbaka i huset och ska gå ner till poolen (dom har en inomhuspool som är galen, ska fota och visa er!), jag planerar att leva i en morgonrock resten av dagen. Hörs senare, PUSS <3

//Hey babes! Sorry for the late post today, but we had breakfast and went out for a walk straight after. We arrived yesterday and just hung out in the house, had some wine and watched the sunset. My friend Allegra have a house here so we stay with them this weekend, and I would’ve loved to stay all week. I get so calm with the mountains, snow and fresh air. It was pretty cloudy this morning and we checked the cameras from the slope, then we decided to wait with skiing until tomorrow and hopefully we’ll have some sun then. :-) I prefer a sunny day on the slope than a day where you almost can’t see where you’re going, and I’m pretty picky when it comes to skiing. I want sun and good snow, haha! I blame it all on Jon and that we’ve been skiing so much that I only think it’s worth it when it’s really good. ;-) We went for a long walk to town instead, we then sat down at the hotel Palace for coffee. So cozy after a cold walk. Now we’re back at the house and will go down to the pool (they have an indoor pool that is insane, I will take photos and show you!), I’m planning to live in a robe for the rest of the day. Talk later, HUGS <3

10 reaktioner på “ST MORITZ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.