CALM MORNING

Coffee with a view… <3

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår super, vi har precis druckit kaffe och ätit frukost. Solen skiner, det är blå himmel och runt -20 grader, lite för kallt kanske men vi vill ut och åka skidor iallafall. Det ser så fint ut! Ska klä på mig massor så jag inte fryser. ;-) Jag älskar det här stället, att dricka morgonkaffet med den här utsikten är något jag gärna hade gjort oftare. Jag har varit så dålig på att åka skidor senaste två åren så det vill jag ändra på. Det har mest blivit resor till städer och soliga ställen, men jag älskar ju aktiva resor. Nu ska jag dricka upp sista kaffet och sen klä på mig för några timmar i backen, vi åker hem senare i eftermiddag så vi har en ganska lång bilresa framför oss. Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! How are you? :-) I feel great, we just had coffee and breakfast. The sun is shining, blue sky and around -20 degrees, a bit too cold maybe but we want to head out and ski anyways. It looks so pretty! I will dress a lot so I won’t get cold. ;-) I love this place, to have my morning coffee with this view is something I would love to do more often. I’ve been so bad at going skiing the last two years so I want to change that. We’ve mostly been for trips to cities and sunny places, but I do love active trips. Now I’m gonna finish the last coffee and then dress for a few hours on the slope, we’re going home later this afternoon so we have a pretty long trip ahead of us. Talk later, HUGS <3

15 reaktioner på “CALM MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.