Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:11 | February 26, 2018

#NELLYGOESJAMAICA

This post is in collaboration with Nelly.com.

Matilda’s top here, pants here!/ My top here, skirt here!

Earrings here, dress here!

My jacket here, dress here!

Shoes similar here!

My jacket here, top here, shorts here, boots here!

Top coming soon, jeans here!

Jacket here, belt coming soon, dress here!

Shirt here!   The campaign we shot with Nelly in Jamaica is finally live! See the full campaign HERE!

Hej babes! Äntligen är kampanjen vi plåtade på Jamaica med Nelly ute, och det känns som om det var så evigheter sedan vi var där och plåtade haha! Jag antar att det känns så eftersom jag nu är i snön och har åkt skidor idag… ;-) Jag saknar gänget massor, vi hade verkligen en fantastisk resa och det var så häftigt att få uppleva Jamaica. Det är ett ställe jag haft på min bucket-list, så nu kan jag pricka av det. :-) Vi var ett så härligt gäng också, jag hade bara träffat Anniken innan så det var väldigt kul att få göra den här kampanjen med dessa härliga tjejer. <3 Tycker bilderna blev så fina och färgglada, precis som jag gillar det. :-) Ni kan se hela kampanjen HÄR och där kan ni även se några korta videos från resan. Hoppas ni hittar något ni gillar! Puss och kärlek, ha en fin kväll! <3

//Hey babes! The campaign we shot in Jamaica with Nelly is finally live, and it feels like forever since we were there to shoot it haha! I guess it’s because I’m now in the snow and went skiing today… ;-) I miss the crew so much, we had an amazing trip and it was so cool to experience Jamaica. It’s a place I’ve had on my bucket list, so now I can take that one off it. :-) We were such a nice group there too, I’d only met Anniken before the trip so it was so fun to do this campaign with these amazing ladies. <3 I think the pictures turned out great and they’re very colorful, just as I like it. :-) You can see the full campaign HERE and there you can also see some short videos from the trip. Hope you’ll find something you like! Kisses and love, have a great night! <3

In collaboration with Nelly.com.


19 kommentarer19 kommentarer om “#NELLYGOESJAMAICA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Can’t wait for summer, fun and sun! Right now in Denmark I don’t feel too colorfull, also when you need to cover up in 10 layers… Hahaha. But SO excited to look through the campaign, and gonna love when the weather in Denmark allows spring and summer clothes! :-D Hugs

  Reply
 • the pic with the green dress…and the greendress itself…woow

  http://7-sevendays.blogspot.gr/

  Reply
 • LOVE IT!

  Reply
 • Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Hej! Vilken storlek har du på gröna klänningen?

  Reply
 • S tror jag! :-)

  Reply
 • WOW love those photos! <3 This is so nice. You´re so cute.
  Sandra

  Reply
 • Oh lovely Janni. The pictures really did turn out great and all so happy and colorful! Love it

  http://www.sinnamona.blogspot.com

  Reply
 • Åh så otroligt fina bilder, och kläder såklart!! :) vilken av dessa outfit blev din favorit?

  Reply
 • Så svårt, men jag tror den gröna klänningen! :-) <3

  Reply
 • Så mycket snyggt från kampanjen och jag vill typ ha allt! :-D

  Reply
 • Hej! Fina bilder och kläder!
  Är nyfiken på hur du känner för din kropp – som jag förstår det har du opererat brösten men pratar eller skriver aldrig om det. Vad fick dig att genomgå en operation och vad anser du om plastikoperationer?
  Vore spännande att höra! :)

  Reply
 • Hej fina! Yes, det gjorde jag innan jag började blogga så typ 5-6 år sedan. Fråga mig inte varför, det var verkligen ett infall och inget jag funderade över, fick bara för mig att göra det och gillade mina bröst innan haha! Jag tränade massor den perioden och mina egna försvann, så det var nog därför. Jag pratar inte om det för att jag inte vill uppmana folk att göra det, men det är heller inget jag döljer. :-) Jag hade gillat dom exakt lika mycket utan men jag gissar att jag ville testa. Jag har inte gjort något annat och tänker inte göra det heller, jag älskar det naturliga. Om någon vill göra en plastikop så är det inget jag lägger någon värdering i, om det får någon att må bättre så kör men jag promotar att försöka må bra inifrån och inte försöka fixa det på utsidan. Typ så. :-) Kram!

  Reply
 • Beautiful ladies! Such a fun photos and outfits perfect for summertime!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Absolutely gorgeous!! The images and location look soo wonderful! I hope you had an incredible time Janni x

  Millie x
  http://queenmillie.blogspot.co.uk/2018/02/portugal-day-two.html

  Reply
 • Wow it looks amazing! Lovely photos. X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • These pics!<3
  http://www.blogellive.com

  Reply
 • Totally in love with that little polka dot number in the first pic

  http://www.kristenskouture.com | Fashion. Luxury. Lifestyle.

  .

  .

  Reply
 • Sounds like you had such a good time, you are super lucky♥️
  https://run2.online/run-3

  Reply