#NELLYGOESJAMAICA

This post is in collaboration with Nelly.com.

Matilda’s top here, pants here!/ My top here, skirt here!

Earrings here, dress here!

My jacket here, dress here!

Shoes similar here!

My jacket here, top here, shorts here, boots here!

Top coming soon, jeans here!

Jacket here, belt coming soon, dress here!

Shirt here!   The campaign we shot with Nelly in Jamaica is finally live! See the full campaign HERE!

Hej babes! Äntligen är kampanjen vi plåtade på Jamaica med Nelly ute, och det känns som om det var så evigheter sedan vi var där och plåtade haha! Jag antar att det känns så eftersom jag nu är i snön och har åkt skidor idag… ;-) Jag saknar gänget massor, vi hade verkligen en fantastisk resa och det var så häftigt att få uppleva Jamaica. Det är ett ställe jag haft på min bucket-list, så nu kan jag pricka av det. :-) Vi var ett så härligt gäng också, jag hade bara träffat Anniken innan så det var väldigt kul att få göra den här kampanjen med dessa härliga tjejer. <3 Tycker bilderna blev så fina och färgglada, precis som jag gillar det. :-) Ni kan se hela kampanjen HÄR och där kan ni även se några korta videos från resan. Hoppas ni hittar något ni gillar! Puss och kärlek, ha en fin kväll! <3

//Hey babes! The campaign we shot in Jamaica with Nelly is finally live, and it feels like forever since we were there to shoot it haha! I guess it’s because I’m now in the snow and went skiing today… ;-) I miss the crew so much, we had an amazing trip and it was so cool to experience Jamaica. It’s a place I’ve had on my bucket list, so now I can take that one off it. :-) We were such a nice group there too, I’d only met Anniken before the trip so it was so fun to do this campaign with these amazing ladies. <3 I think the pictures turned out great and they’re very colorful, just as I like it. :-) You can see the full campaign HERE and there you can also see some short videos from the trip. Hope you’ll find something you like! Kisses and love, have a great night! <3

In collaboration with Nelly.com.

19 reaktioner på “#NELLYGOESJAMAICA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.