ONE OF MY BEST SKI DAYS

Empty slope, perfect snow and blue sky. Can’t get better than that! <3

Wow – det är den bästa förklaringen på skidåkningen och vår dag i St Moritz. SÅ magisk dag, även om det var iskallt. Vi såg att det var över minus 20 grader men jag var så inställd på skidåkning och det var knallblå himmel, så vi drog på oss skidkläderna och åkte ut. Jag är så glad för det nu i efterhand, hade en av mina bästa skiddagar någonsin. Det kändes inte så kallt när man väl åkte, det var mer när man kom ner till liften och kände efter som det blev kallt. ;-) Vi klarade två timmar i backen och då hade mitt hår frysit till is och det började komma folk till backen, så vi var mer än nöjda. Nu vill jag hänga där varje helg, haha! Vi är tillbaka hemma igen och det är alltid skönt även om jag gärna hade stannat i snön några dagar till. Men – imorgon bär det av till solen igen! Det har varit så kallt i Monaco idag och tydligen så snöade det här igår. Jon hade aldrig sett det snöa och då har han bott här i 13 år… Galet! Ha en fin kväll hjärtan, PUSS <3

//Wow – that’s the best explanation I can do for the skiing and our day in St Moritz. It was SUCH a magical day, even if it was crazy cold. We saw that it was more than minus 20 degrees but I was set on skiing and the sky was all blue, so we put on ski gear and went for it. I’m so glad for that now, had one of my best ski days ever. It didn’t feel that cold when we were skiing, it was more when we came down to the lift and could feel it. ;-) We skied for two hours and by then my hair was all ice and more people started to come to the slope, so we were more than happy. Now I want to hang out there every weekend, haha! We’re back home again and that’s always nice even if I would’ve loved to stay in the snow for a few more days. But – tomorrow we’re off to the sun again! It’s been so cold in Monaco today and apparently it was snowing here yesterday. Jon has never seen it snow here and he’s been living here for 13 years… Crazy! Have a great night loves, HUGS <3

11 reaktioner på “ONE OF MY BEST SKI DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.