SKI SUIT

Borrowed hat/ Chimi glasses/ Cordova Co suit (sold out)/ Nelly shoes (old)

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår bra, har en lugn morgon vilket är skönt. :-) Här kommer min absoluta favorit-vinteroutfit! Den är PERFEKT, haha! Den är lite kall däremot, så vädret i St Moritz var inte riktigt redo för den ännu. Nu är jag sugen på vår-skidåkning så jag kan glida runt i den här i backen. ;-) Tyvärr är den slutsåld, jag har haft den ganska länge men inte använt den innan. Nu kommer den hänga med på varje skidresa haha! Igår var det minus 20 grader så vi åkte skidor i ungefär två timmar, och det var en av mina bästa skiddagar. Nästan inga människor i backen, snön var perfekt, det var blå himmel och jag bara kände hur mycket jag saknat att åka skidor. Nu får vi planera in mer såna resor, det har varit alldeles för lite skidåkning senaste tiden. Hoppas ni har en fin dag så hörs vi senare, PUSS <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, I have a calm morning which is nice. :-) Here’s my absolute favorite winter outfit! It’s PERFECT, haha! It’s a bit cold though, so the weather in St Mortiz wasn’t ready for it yet. Now I want spring skiing so I can go around in this one on the slope. ;-) Unfortunately it’s sold out, I’ve had it for a while but haven’t used it until now. I will bring this on every ski trip from now on haha! Yesterday we had minus 20 degrees so we went skiing for about two hours, and it was one of my best ski days ever. Almost no people on the slope, the snow was perfect, blue sky and I just felt how much I’ve missed skiing. Now we have to plan more trips like this, it’s been way too little skiing lately. Hope you’re having a great day and I’ll talk to you later, HUGS <3

18 reaktioner på “SKI SUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.