Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:40 | February 28, 2018

SPA TIME

Spa time in St Moritz – we got some inspo for our basement in Marbella… ;-)  I’m wearing a swimsuit from Gooseberry Swimwear.

Good morgon babes! Jag startade dagen med min vanliga prommis, ganska kallt, bra musik i öronen och typ en timmes promenad. Det är ju så skönt att börja dagen med en promenad, speciellt när man ska flyga lite längre. :-) Vi ska faktiskt ut och träna när jag skrivit klart det här, vill köra ett träningspass innan flygresan också. Nu när jag kör träningsprogrammet ska jag köra 3 pass/veckan, så idag blir det mitt andra träningspass. Skönt! Efter skidåkningen och varje kväll i St Moritz så hängde vi i deras spa, har ni sett något finare? Utsikten, poolen och livet i en morgonrock. ;-) Vi har ju pratat om att bygga ett “spa” i vårt hus i Spanien, och nu är jag helt säker på att jag vill det. Kanske inte en sån här stor pool, men en bubbelpool och lounge. Blev ju minst sagt inspirerad efter helgen, haha! Nu ska jag dra med mig Jon ut på ett träningspass, så vi hörs senare. PUSS <3

//Good morning babes! I started the day with my regular walk, pretty cold, good music in my ears and about an hour walk. It’s just so nice to start the day with a walk, especially when you’re flying a bit longer. :-) We’re actually heading out to workout when I’m done writing this, want to get a workout in before the trip too. Now when I’m doing the workout program I’m doing 3 sessions/week, so today is my second workout. Feels good! After skiing and every night in St Moritz we hung out in their spa, have you seen anything prettier? The view, pool and life in a robe. ;-) We’ve talked about building a “spa” in our house in Spain, and now I’m a hundred procent sure that I want that. Maybe not a pool this big, but a jacuzzi and lounge. I got inspired after the weekend to say the least, haha! Now I’m gonna drag Jon with me for a workout, so I’ll talk to you later. HUGS <3


25 kommentarer25 kommentarer om “SPA TIME”

  Älskar din blogg, min morgon rutin börjar med att läsa din blogg :) Tänkte bara kolla vad är det är träningsprogram du använder? Visst var det en app? :) kram

  Reply

  Looks incredible!
  In which spa/hotel are you staying?
  Much love xx

  Reply

  Hej!
  Är nyfiken på hur du känner för din kropp – som jag förstår det har du opererat brösten men pratar eller skriver aldrig om det. Vad fick dig att genomgå en operation och vad anser du om plastikoperationer?
  Vore spännande att höra! :)

  Reply

  Is it a hotel? What its name?
  Lots of love from Hungary!

  Reply

  Unfortunately not, it’s my friends house… Xx

  Reply

  Love your photos so much! xx
  Will you be selling your presets in the future???
  Much love, Sara xx

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här