SPA TIME

Spa time in St Moritz – we got some inspo for our basement in Marbella… ;-)  I’m wearing a swimsuit from Gooseberry Swimwear.

Good morgon babes! Jag startade dagen med min vanliga prommis, ganska kallt, bra musik i öronen och typ en timmes promenad. Det är ju så skönt att börja dagen med en promenad, speciellt när man ska flyga lite längre. :-) Vi ska faktiskt ut och träna när jag skrivit klart det här, vill köra ett träningspass innan flygresan också. Nu när jag kör träningsprogrammet ska jag köra 3 pass/veckan, så idag blir det mitt andra träningspass. Skönt! Efter skidåkningen och varje kväll i St Moritz så hängde vi i deras spa, har ni sett något finare? Utsikten, poolen och livet i en morgonrock. ;-) Vi har ju pratat om att bygga ett “spa” i vårt hus i Spanien, och nu är jag helt säker på att jag vill det. Kanske inte en sån här stor pool, men en bubbelpool och lounge. Blev ju minst sagt inspirerad efter helgen, haha! Nu ska jag dra med mig Jon ut på ett träningspass, så vi hörs senare. PUSS <3

//Good morning babes! I started the day with my regular walk, pretty cold, good music in my ears and about an hour walk. It’s just so nice to start the day with a walk, especially when you’re flying a bit longer. :-) We’re actually heading out to workout when I’m done writing this, want to get a workout in before the trip too. Now when I’m doing the workout program I’m doing 3 sessions/week, so today is my second workout. Feels good! After skiing and every night in St Moritz we hung out in their spa, have you seen anything prettier? The view, pool and life in a robe. ;-) We’ve talked about building a “spa” in our house in Spain, and now I’m a hundred procent sure that I want that. Maybe not a pool this big, but a jacuzzi and lounge. I got inspired after the weekend to say the least, haha! Now I’m gonna drag Jon with me for a workout, so I’ll talk to you later. HUGS <3

25 reaktioner på “SPA TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.