SKIING IN ST MORITZ

One of my best ski days during our weekend in St Moritz!

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår super, vaknade upp för ett tag sedan och åt en riktigt smarrig hotellfrukost. :-) Men – innan jag börjar uppdatera er härifrån solen så vill jag posta videon från vår snöhelg i St Moritz. Så vackert och härligt där, wow! Längtar redan tillbaka, haha! Jag tror att vi hade lite tur med vädret, men som jag sa innan så vill jag bara åka när det är riktigt bra. Hade inte förväntat mig sådär bra väder bara. ;-) Ni får hänga med på en heldag, skidåkning, lunch, spa osv. Hoppas ni gillar den! :-) Nu ska vi byta om till badkläder och göra oss redo för lite aktiviteter, ska bli skönt med sol igen… Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, woke up a while ago and had a really tasty hotel breakfast. :-) But – before I’m starting to update you guys here from the sun I wanted to post the video from our snowy weekend in St Moritz. So pretty and amazing there, wow! Can’t wait to go back, haha! I think we were pretty lucky with the weather, but as I said before I only want to ski when it’s really good. I couldn’t imagine the weather we got though. ;-) You’ll get to come along on a full day, skiing, lunch, spa etc. Hope you like it! :-) Now we’re getting changed into swimwear and then we’re getting ready for some activities, it will be nice with some sun again… Talk later, HUGS <3

12 reaktioner på “SKIING IN ST MORITZ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.