DUBAI MORNING

Hotel breakfast – infused water, coffee, fresh fruit and an omelet. <3

Good morgon från Dubai! <3 Vi vaknade upp till ganska molnigt väder men temperaturen är perfekt, så vi ska åka till en beach club idag tänkte vi. :-) Vi startade dagen med en pangfrulle här på hotellet, igår åt jag yoghurt och alla deras olika musli, äggröra och frukt. Idag var jag sugen på en omelett så det fick bli det med frukt, tills jag hittade hummusen… Ni som vet vad jag gillar vet att jag älskar hummus, haha! ;-) Vi bor på ett hotell som ligger på The Palm, vi har aldrig bott här ute innan så det är första gången. Gillar det massor! Nu ska jag hoppa i en bikini och byta om, förhoppningsvis hittar solen fram. PUSS, hörs sen <3

//Good morning from Dubai! <3 We woke up to a pretty cloudy day but the temperature is perfect, so we’re gonna go to a beach club today. :-) We started the day with a great breakfast at the hotel, yesterday I had yoghurt and all their different muesli, scrambled eggs and fruit. Today I felt like having an omelet so I had that with fruit, until I found the hummus… If you know what I like you know I love hummus, haha! ;-) We’re staying at a hotel on The Palm, we’ve never stayed out here before so it’s our first time. I like it a lot! Now I’m gonna get in a bikini and change, hopefully the sun will come out. HUGS, talk later <3

19 reaktioner på “DUBAI MORNING”

 • Jil says:

  Hey janni! I loove your outfit and the first picture very much haha I miss the warm weather as you know it‘s preeeetty cold in switzerland right now…
  Anyways i wish u a great day! Thanks for the warm greatings haha really needed <3

 • Lisa says:

  LOVE your Outfit!

  Lisa | JoyDellaVita Travelblog

 • Annika says:

  Om ni bor där jag tror att det är på palmen så har ni en bra köttrestaurang där som heter West 14 med en trevlig vy mot marinans skyskrapor. Tips.

 • Liena Snow says:

  Have a wonderful trip! So lovely to see summertime photos!
  We have big winter and cold in England right now. Can’t wait for spring!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Sara says:

  Borde du inte vara ärlig med att du och Jon är sponsrade för att berätta om Dubai?
  På Instagram taggar du med #vistdubai och #mydubai (precis som Kenza m fl gjort tidigare)
  men blogginlägget verkar inte antyda något om spons.
  Varför är du inte ärlig mot dina följare?
  Jag förstår att du och Jon har råd att åka vart ni vill men är ni sponsrade eller får betalt för
  reklam ska det framgå – precis som för alla andra influencers. Du bloggar för övrigt på CUBE
  så då lyder du under svensk lag även om du bor utomlands.
  I övrigt följer jag dig och Jon med stort nöje.

  • janni says:

   Det är jag, och jag är alltid ärlig med samarbeten. :-) Det var ett instagram-samarbete och inget krav på blogginlägg, så det lägger jag bara ut för att jag vill. Vi har varit i Dubai X antal gånger så det är inte något jag gör för att jag är “sponsrad”, tidigare resor har vi gjort exakt samma saker och jag bloggat om det. :-) Vet inte vad du störde dig på i det här inlägget, frukost och jag skriver inte ens vilket hotell jag bor på eller någonting så jag vet inte vad du anser vara reklam… Kram!

 • Kristin says:

  Älskar din blogg! Vi är sugna på att åka till Dubai (aldrig varit där innan) men har du något bra tips, typ hotell och liknande som du kan rekommender? :)

 • Mireia says:

  Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • jolene says:

  Hej Janni! Såg precis på jons vlogg där du också var med. Får jag fråga vart den rosa kappan kommer ifrån? Hoppas ni har det gött i Dubai! Hälsningar från Göteborg :)

 • ISA says:

  Åh men helt underbart ju! Alltid varit så sugen på Dubai :)

 • Emma says:

  Vackraste Janni! <33
  Behöver uppdatera min garderob asap!
  Skulle inte du kunna göra ett inlägg om basplagg till våren/sommaren?
  Inklusive skor och accessoarer? :*

 • Woooow, have fun babe! <3

 • Cristal says:

  Hi Janni! Can you tell me which camera you used in St. moritz and Dubai? Was it your Nikon D750, 35 mm lens? Or the LUMIX G9? If it was LUMIX, can you share which lens? I am going to Tulum and want to know which camera and lens to buy. Thank you sooo much!!!

 • Ashley says:

  I would love your outfit details (shirt + scarf)! Thank you!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.