SHIRT DRESS

Le Specs glasses (here!) – adlink/ Verge Girl scarf and shirt (here!)/ Cult Gaia bag (here!)

God morgon babes! Här kommer gårdagens look, väldigt skön och bekväm. Jag älskar stora skjortor som man bara kan slänga på sig till vad som helst, den här funkar lika bra till sandaler, sneakers och till och med klackar. :-) Fick använding av min nya beach-bag som jag visade er förut, piffar upp vilken outfit som helst! Igår hade vi en fullsmockad dag och planerade att gå ut och äta, men vi kom tillbaka till hotellet vid 7 på kvällen efter några timmar i Dubai Mall. Så – det fick bli middag på hotellet och sen film i sängen. :-) Mysigt! Idag ska vi göra ännu mer spännande saker, en av sakerna är hänga på Burj Al Arab! Jag har alltid velat åka till det hotellet men aldrig kommit dit tidigare gånger jag har varit här i Dubai, så nu är det dags! Bilderna ovan tog på vid poolen på vårt hotell förresten, hur fin utsikt? Vi gick bara ner dit för att kolla hur poolen såg ut, så möttes vi av det här. :-) Nu blir det frukost innan äventyr nummer ett, PUSS <3

//Good morning babes! Here’s yesterday’s look, very comfy. I love big shirts that you can just throw on with whatever, this one works just as good with sandals, sneakers and even heels. :-) I finally got to use by new beach bag I showed you a while ago, adds that little extra to any outfit! Yesterday we had a full day of things and we were planning to go out for dinner, but we got back to the hotel around 7pm after a few hours in Dubai Mall. So – we had dinner at the hotel and then movie in bed. :-) Cozy! Today we’re doing even more exciting things, one of them is to hang out at Burj Al Arab! I’ve always wanted to go to that hotel, but I’ve never been the last few times I’ve been here in Dubai, so now it’s time! The pictures above are from the pool in our hotel, how pretty is this view? We just went down there to check out the pool, and then we saw this. :-) Now we’re gonna have some breakfast before adventure number one, HUGS <3

16 reaktioner på “SHIRT DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.