WATER VIEW

Amazing views over Dubai from the water <3 I just love exploring from a jetski!

God morgon babes! Vi njuter fullt ut här i Dubai, men är så trötta på kvällarna så vi orkar oss inte ut på många kvällsäventyr. ;-) Dagarna däremot, då älskar vi att hitta på saker haha! En dag åkte vi ut med jetskis för att se Dubai utifrån, och det var så härligt. Vädret var lite blåsigt vilket faktiskt gjorde det hela lite roligare, det blir ju mer vågor då så roligare att gasa på. ;-) Jag får inte nog av Burj Al Arab, tycker den byggnaden är så otroligt häftig. Nästa gång jag åker hit vill jag bo där, 7-stjärnigt hotell däremot så jag antar att prislappen inte är lika lockande haha! Idag är planen poolhäng på hotellet vi bor på, jag vill passa på att sola lite innan vi ger oss iväg för vår sista aktivitet här. Helt galet vad fort dagarna har gått, imorgonbitti åker vi hem igen… Hade lätt kunnat stanna några dagar till! Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! We’re enjoying Dubai to the fullest, but we’re so tired at night so we’re not big on night activities. ;-) During the day though, then we love to do things haha! One day we went out with jetski’s to see Dubai from the outside, and it was so great. The weather was pretty windy which actually just made it all a bit more fun, more waves which makes it more fun to drive fast. ;-) I can’t get enough of Burj Al Arab, I think that building is so cool. Next time I go here I want to stay there, a 7-star hotel though so I guess the price tag makes it not as interesting haha! Today the plan is pool hang at the hotel we stay at, I want to tan a bit before we’re heading for our last activity here. Crazy how fast the days passes by, tomorrow morning we’re heading home again… I could’ve easily stayed for a few more days! Talk later, HUGS <3

12 reaktioner på “WATER VIEW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.