OFF SHOULDER

Verge Girl dress (here!)/ Louis Vuitton bag/ Pull&Bear sneakers (here!)

Hej babes! Från Monaco den här gången, vi flög tidigt imorse från Dubai och kom precis hem. :-) Vi landade i ett regnigt Nice och kom fram till ett lika regnigt Monaco… Vad händer med vädret här? Haha, jag var förberedd på sol och blå himmel. Som tur var fick vi det i Dubai, och jag kunde ha på mig söta sommarklänningar i några dagar. :-) Den här blev min nya favorit, perfekt röd färg med söta detaljer. Jag är verkligen svag för off-shoulder, både på klänningar och tröjor. Den här hade som en korsett i midjan också som man kunde knyta, grymt för mig som oftast har ett skärp i midjan. :-) Jag har letat som en galning efter ett par vita sneakers med platå, mina jag har haft alldeles för länge är så slitna nu men jag har inte hittat några bra ersättare. I Dubai Mall hittade jag dessa inne på Pull &Bear (brukade shoppa där ofta i Spanien) och dom satt som en smäck. Nu ska jag dricka mängder med kaffe och sen ska jag försöka ta mig ut på en promenad. Hade nog varit bra med lite frisk luft. PUSS <3 (Ps. har en miljaard bilder från Dubai som ni ska få se haha!)

//Hey babes! From Monaco this time, we left Dubai early this morning and just got home. :-) We landed in a rainy Nice and arrived to a just as rainy Monaco… What’s up with the weather? Haha, I was prepared for sun and blue sky. Luckily we got that in Dubai, and I could wear cute summer dresses for a few days. :-) This became my favorite, perfect red with cute details. I’m so weak when it comes to off shoulder, both for dresses and tops. This one has like a corset in the waist too that you can tie, great for me who usually always wear a belt in the waist. :-) I’ve been looking around like a crazy person for a pair of white sneakers with plateau, I’ve had mine for way too long and they’re so worn out but I haven’t found a good replacement. I found these in Dubai Mall at Pull&Bear (I used to shop there a lot in Spain) and they fit like a glove. Now I’m gonna have huge amounts of coffee and then I’ll try to head out for a walk. It’s probably good with some fresh air. HUGS <3 (Ps. I have a millioon pics from Dubai that I’ll show you haha!)

14 reaktioner på “OFF SHOULDER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.