#NELLYGOESJAMAICA PT.2

Post in collaboration with Nelly.com

Anniken’s blouse here!

Shirt dress here!

Josefine’s top coming soon!/ Jeans here!

Matilda’s top here!/ Erica’s top here!   – all from Nelly.com (adlinks)

See the full campaign HERE!

Hej babes! Här kommer lite fler bilder från kampanjen vi plåtade med Nelly i Jamaica, en liten reminder att kolla in där. Många av plaggen har nu släppts och när jag skrev förra inlägget var det fortfarande en del plagg som var “coming soon”, så nu kan ni hitta nästan alla. :-) Den här dagen var så härlig, vi åkte till en strand en bit bort och där väntade hästarna på oss. <3 Så mysigt och wow vilka vackra djur det är. Jag är helt inne på sommar/vår-kläder redan och det är nog pga att jag har varit på varma ställen senaste tiden… Vill bara fortsätta klä mig i klänningar, färgglatt och flowy kläder som ovan. :-) Vill ni också få lite vår-inspiration får ni kolla in kampanjen HÄR! Hoppas ni hittar något ni gillar. Nu ska Jon och jag kolla en serie, vi kollar Lucifer. Helt okej faktiskt, men jag tror Jon gillar den mer än jag haha! Puss och kärlek <3

//Hey babes! Here are some more pics from the campaign we shot with Nelly in Jamaica, a little reminder to check it out. Lots of the pieces are now released and when I wrote the last post a lot of them were still “coming soon”, so now you can find almost all of them. :-) That day was so amazing, we went to a beach a bit further away and the horses were waiting for us there. <3 So cozy and wow they’re beautiful. I’m totally in to summer/spring clothes already and that’s probably because I’ve been to warm places lately… I just want to wear dresses, colorful and flowy clothes as above. :-) If you also want some spring-inspiration check out the campaign HERE! Hope you will find something you like. Now Jon and I will watch a tv-serie, we’re watching Lucifer. I think it’s pretty good actually, but I do think Jon likes it more than me haha! Kisses and love <3

In collaboration with Nelly.com.

8 reaktioner på “#NELLYGOESJAMAICA PT.2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.