Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:55 | March 6, 2018

NIKKI BEACH DUBAI

Incredible lunch at Nikki Beach – try the Vulcano sushi if you go there! :-) I’m wearing a Rough Studios set and Cult Gaia bag.

Good morgon babes! Vi vaknade tidigt imorse (jetlag), så vi har jobbat undan och druckit kaffe. :-) Jag tror vi ÄNTLIGEN har bokat lokal och datum för vårt bröllop, och insåg hur snart det är haha! Så nu blir det planering som gäller, vi är ju alltid sista minuten med allt vi gör så varför inte köra på samma för bröllopet. ;-) När vi var i Dubai så åkte vi till Nikki Beach en dag när det var lite molnigt, vi åkte dit för lunch och det var så gott. Vi brukar ju åka till Nikki Beach i Marbella på sommaren och man vet alltid att det kommer vara god mat. Vi beställde in två olika typer av sushi, en hette Vulcano-sushi och det var vad jag kallar en perfekt sushi. Prova om ni ska till Dubai! Vi beställde en “Nikki Beach salad” också som var god, och mojitos. Jag får inte nog av mojitos, speciellt inte när det är varmt. Min absoluta favoritdrink! :-) Det var så mysigt med en liten getaway med min älskling, vi har haft en så mysig resa. <3 Nu ska jag knyta på mig skorna och ta mig ut på promenad, hörs senare. PUSS <3

//Good morning babes! We woke up early this morning (jetlag), so we’ve gotten some work out of the way and then had coffee. :-) I think we FINALLY booked a place and date for our wedding, and realized how soon it is haha! So now we have some big planning to do, we’re always so last minute with everything we do so why not go for the same thing for the wedding. ;-) When we were in Dubai we went to Nikki Beach one day when it was cloudy, we went there for lunch and it was so good. We usually go to Nikki Beach in Marbella in the summer and you always know that the food will be great. We ordered two different types of sushi, one was called Vulcano-sushi and that is what I call a perfect sushi. Try it if you’re going to Dubai! We ordered a “Nikki Beach salad” too that was good, and mojitos. I can’t get enough of mojitos, especially not when it’s warm out. My absolute favorite drink! :-) It was so cozy with a little getaway with my love, we’ve had such a cozy trip. <3 Now I’m gonna put on my shoes and head out for a walk, talk later. HUGS <3


12 kommentarer12 kommentarer om “NIKKI BEACH DUBAI”

  So excited for your wedding! Hope the planning is fun and all your wishes for your wedding day are coming true.
  Beautiful photos love the pastel tones!
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply

  Hi Janni! I love your blog and find you so inspiring. But I can’t help but react a little on how you present Dubai as a luxurious paradise, as it’s a very woman and gay hostile country. Just wondering what your thoughts are around the subject.

  Reply

  You’re so stunning, Janni! Loving the shots from Dubai. I’m going there in June, and I’m looking for some dreamy, flowy dresses! Do you have any tips? Maybe some good stores? xx

  Reply

  Jag vill tipsa dig om en ÄNNU godare drink – mohito fast med ingefära!! Säg åt dem att inte göra den så söt utan lite nr syrlig. Sååå gott!

  Reply

  Men wow, låter så gott! Älskar ju mojito och älskar ingefära. ;-)

  Reply

  Ja, det är verkligen så gott som det låter!
  Du kommer nog aldrig vilja gå tillbaka till vanlig mojito när du testat den med ingefära. Riktig energiboost får man samtidigt. Jag är DJ och brukar ta den fast alkoholfri när jag spelar, när jag blir sugen på något som gör mig lite piggare om man har en lång kväll framför sig. Perfekt om man som du minglar runt mycket men inte vill dricka alkohol och kanske inte läsk, juice eller vanligt bubbelvatten heller.. :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här