Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:12 | March 7, 2018

DUBAI FROM ABOVE

Finally got to see this place from above – in a helicopter. Next time – skydiving!

God morgon babes! Hur mår ni? Hoppas ni mår toppen, för det gör jag. :-) Solen skiner och Monaco är back to normal, haha! Har varit lite kallt och grått senaste tiden. Gillar det här bättre. ;-) Vi har ju varit i Dubai 4 gånger nu, och varje gång har jag sagt att jag vill se hur det ser ut uppifrån. Helst göra skydiving ovanför The Palm, men det får bli nästa gång. Bucket list deluxe för mig! Den här gången åkte vi istället helikopter ovanför Dubai, och wow vad häftigt det var att se. Allt såg så perfekt och planerat ut, haha! Vi flög i ca 20 minuter och piloten berättade om byggnader och öarna, så det var väldigt intressant allting. Hett tips om ni åker till Dubai! :-) Idag är planen jobb och sen ska vi försöka få till ett träningspass också, jag drar med mig Jon på mina pass och han blir helt slut haha! Så mycket roligare att köra ihop, då pushar man varandra. PUSS <3

//Good morning babes! How are you? Hope you’re feeling great, because I do. :-) The sun is shining and Monaco is back to normal, haha! It’s been a bit cold and grey lately. I like this better. ;-) We’ve been in Dubai 4 times now, and every time I’ve said that I wanted to see if from above. Preferably from skydiving above The Palm, but that will be next time. Bucket List deluxe for me! This time we went with a helicopter instead above Dubai, and wow it was so cool to see. Everything looked so perfect and planned, haha! We flew for about 20 minutes and the pilot told us about the buildings and islands, so it was very interesting. Great tip if you’re going to Dubai! :-) Today the plan is to work and then we’re gonna try to do a workout too, I’m forcing Jon to join me for my workouts and he gets so tired haha! It’s much more fun to do it together, then you’ll push each other. HUGS <3 


22 kommentarer22 kommentarer om “DUBAI FROM ABOVE”

  Hej! Har du storlek 6 eller 8 i klänningen? Vill också beställa den då den är SÅ fin!
  Tack för en fantastiskt bra blogg❤️

  Reply

  How is your wedding? Lots of outfit and travel posts, but none of your wedding…… :(
  Style? Dress? Date? Birdesmaids? Bachelorette party? Save the date photos? Please share us some infos! :)
  xoxo

  Reply

  I know, we just started working on it because we JUST booked the date!!! AAAAH!!! :D Will share more from now on, promise! Xx

  Reply

  Hej! Letar efter en ny kamera och funderar på vad du har för märke? :)

  Reply

  Love it!!! And LOVE the dress!! :) where’s it from? ? thanks for all the beautiful inspirations!

  Reply

  Den första bilden med isen gillar jag men vad heter det som hände ovanför skogsdungen till höger, det kan ju inte heta flytning. paperhelp

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här