DUBAI FROM ABOVE

Finally got to see this place from above – in a helicopter. Next time – skydiving!

God morgon babes! Hur mår ni? Hoppas ni mår toppen, för det gör jag. :-) Solen skiner och Monaco är back to normal, haha! Har varit lite kallt och grått senaste tiden. Gillar det här bättre. ;-) Vi har ju varit i Dubai 4 gånger nu, och varje gång har jag sagt att jag vill se hur det ser ut uppifrån. Helst göra skydiving ovanför The Palm, men det får bli nästa gång. Bucket list deluxe för mig! Den här gången åkte vi istället helikopter ovanför Dubai, och wow vad häftigt det var att se. Allt såg så perfekt och planerat ut, haha! Vi flög i ca 20 minuter och piloten berättade om byggnader och öarna, så det var väldigt intressant allting. Hett tips om ni åker till Dubai! :-) Idag är planen jobb och sen ska vi försöka få till ett träningspass också, jag drar med mig Jon på mina pass och han blir helt slut haha! Så mycket roligare att köra ihop, då pushar man varandra. PUSS <3

//Good morning babes! How are you? Hope you’re feeling great, because I do. :-) The sun is shining and Monaco is back to normal, haha! It’s been a bit cold and grey lately. I like this better. ;-) We’ve been in Dubai 4 times now, and every time I’ve said that I wanted to see if from above. Preferably from skydiving above The Palm, but that will be next time. Bucket List deluxe for me! This time we went with a helicopter instead above Dubai, and wow it was so cool to see. Everything looked so perfect and planned, haha! We flew for about 20 minutes and the pilot told us about the buildings and islands, so it was very interesting. Great tip if you’re going to Dubai! :-) Today the plan is to work and then we’re gonna try to do a workout too, I’m forcing Jon to join me for my workouts and he gets so tired haha! It’s much more fun to do it together, then you’ll push each other. HUGS <3 

22 reaktioner på “DUBAI FROM ABOVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.